Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Gta2'de oyuna başlarken "And remember, respect is everything!" demesini özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arkadaşlar ben gta3 teki müzikleri nereden indirebilirim? genellikle radyolarda çalan şarkıları. bir tane şarkı vardı kadının biri söylüyodu: "She's on fire... she's on firee" diye. var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 GTA II seven bir insan değildim ama 3-4 tanıtımında dakikalık bir live action film olurdu Intro babında, belki de GTA konseptini en iyi özetleyen şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tamam şarkıyı buldum. Amy Holland - She's on fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Custom MP3 özelliğini keşfeder keşfetmez anime müzikleri doldurmuştum klasörü, hey gidi günler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar