Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alanis Morrisette - İstanbul - 5 Temmuz

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
dun ordaydım. cok guzel bi geceydi.
biseylr yazıp olumsuzlestirelim derim.

aksamın ilk saatlerinde duman kafa bi dunya cıktı ve indi her zamnaki gibi.
ardından yavas yavas one ilerledi topluluk streophonics hic tahmin edemiceim guzellikte bi performans sergilediler. maybe tomorrow da costum ben mesela. ısıkları sarkıyla baglantılı cok guzel ayarlamıslardı.
yasları buyukce olsa da bi cok kızın kalbini de caldılar sahnedeki karizmatik duruslarıyla.
sonra alanis morisette tabi...
cok kilo aldıgını tespit etti tum topluluk. o yuzden midir bilinmez zıpır zıpırdı ablamız. 1 saniye dutmadı yerinde. dakikalarca kendi etrafında dönmesinden, sahnede bi o yana bi bu yana kosturmaya tum enerjisini doktu.

cam, seffaf gitarı, zenci seksi gitaristi, cam bi kutu icindeki bateristi ve bis te soyledigi ironic ve thank you suyla superdi.

kacırmadıgım icin mutlu, en onlerde izledigim icin gururlu oldugum bi geceydi.
ellerinizden oper
Sosyal ağlarda paylaş

stereophonics performansi oyle hareketliydi ki sahneden indiklerinde acaba alanisten sonra mı cıkmalıydılar diye dusunduk. daha hareketli sarkılar ve iyi performans yuzunden. ama alanisin karizması ve onun da baya iyi sahnesi sayesinde vazgectik 1. sarkının sonunda bu dusunceden.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi,

başkalarının sözüyle yorum yapmak istemem; ama müzikten çok çok anlayan bir arkadaşım gitti konsere

1- eskilerden sadece 1-2 parça çalmış, ciddi anlamda hayal kırıklığına uğramışlar setlistte

2- stereophonics sahnede soundcheck bile almadan çıkarken baya uğraşmışlar soundcheck için, buna rağmen alanis'in sesi inanılmaz az geliyormuş; direkt sıçış.

3- sahne performansı ve sesi de çok zayıfmış ayrıyeten

dediğim gibi, müzisyen bir arkadaşım olmasa bunu söyleyen, şüpheye düşebilirim; ama şu şartlar altında siz farklı konser mi seyrettiniz diye sormak zorundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...