Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hido aldı mı ya most improved ödülünü? bazı siteler haber geçmiş yoksa daha oylama sürüyor mu? nba sitesinde baktım ama göremedim bunla alakalı bir şeyler.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 daha belli değil sanırım. http://www.nba.com/history/awards_mostimproved.html bi kaç sitede ilk 3 saymışlar hidoyu
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu akşam belli olacak kuvvetlemuhtemel,prime tıme'ı gelmedi daha Abd'nin...Ama olacak
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bence kesinleşti, en iyi yabancı oyuncu ödülünü de malak nocioni ye verdiler çünkü, hido ya başka bişe kalmadı :P
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 En iyi yabancı oyuncu ödülü ne yaw? official ödül mü o? Aldıysa nasıl Nocioni?
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Çaktı MIP'yi Hedo,bu kadar tecrübeli olup bu ödülü alan ilk oyuncu,gerçekten bu senesi mükemmel geçti ve bir ödülü de oldu.
NoS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Aldı şu anda nba tv de hatta süper gelişme.
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 NBA TV'de canlı yayında aldı ödülü hehe.
aytimania Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 çok tuhaf ya şöle her sene 2-3 tane draft veren bi ülke değiliz ama gidenler de cidden yapabilicek herşeyi yaptılar (allstar,mvp of week,mip gibi)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 helal. okur çatlasın yalnız suv'un anahtarını görünce yüz ifadesi çok komik hahaha
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 saçma yorumlardan kaçınalım lütfen, hido nun en büyük destekçilerinden biri memo. not: ki kendisi all-star
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 BiTcH_oFBaT said: helal. okur çatlasın yalnız suv'un anahtarını görünce yüz ifadesi çok komik hahaha Kınıyorum.79 jenerasyonu olarak kardeş gibidir Memosu,Hedosu,Kerem'i...Memo batı gibi bir konferansta all-star oldu,Utah gibi final kovalayan bir takımın "Money" Man'i..Hedo ise all starın kapısından dönmüşiayın oyuncusu olmuş bir MIP,ikiside gurur veriyor.Ayırmamak lazım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sırf canım istemiyor deyip milli takımda oynamayan kişide memo'dur. nba ye gitmeden önce ki detroitteykende en sevdiğim basketçiler arasındaydı. tofaş'tan beri takip ediyordum ama o hareketi ile yazıklar olsun dedirtti. diğer tarafta nowitzki onca maça çıktı nba'de, finale bile çıktılar ama koşa koşa gelip milli takımında da oynadı. keza gasol da öyle. ama bizim gibi milliyetçi bir ülkede bu yapılmamalıydı. yoksa all-star olunca bende sevindim. ama yani hala yazıklar olsun diyorum. yoksa ne çatlıcak onu laf atmak için dedim. BulletRide said: Memo doğu gibi kalifiye uzunları barındıran bir yerde all-star oldu Utah batıda. düzeltmek istedim. memo, boozer ve kirilenko üçlüsü ; stocton, malone ve hornacek üçlüsünden sonra salk lake city'lilerin yüzünü güldürdü zaten. ama diyorum genede o düşünce..
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Memo sakatlığını öne sürmüştü gelmemişti,geldiğinde ise geri yollanmıştı,hatırlatırım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 DarKRideR said: Memo sakatlığını öne sürmüştü gelmemişti,geldiğinde ise geri yollanmıştı,hatırlatırım. istemeyeni istemezler. sakat filanda değildi yani. yerim sakatlığını. oynasa zaten oralara gelemezdi takım. bu son şampiyonada aynı şey. nba'e giden ruhsuz dönüyor
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 BiTcH_oFBaT said: sırf canım istemiyor deyip milli takımda oynamayan kişide memo'dur. nba ye gitmeden önce ki detroitteykende en sevdiğim basketçiler arasındaydı. tofaş'tan beri takip ediyordum ama o hareketi ile yazıklar olsun dedirtti. diğer tarafta nowitzki onca maça çıktı nba'de, finale bile çıktılar ama koşa koşa gelip milli takımında da oynadı. keza gasol da öyle. ama bizim gibi milliyetçi bir ülkede bu yapılmamalıydı. yoksa all-star olunca bende sevindim. ama yani hala yazıklar olsun diyorum. yoksa ne çatlıcak onu laf atmak için dedim. BulletRide said: Memo doğu gibi kalifiye uzunları barındıran bir yerde all-star oldu Utah batıda. düzeltmek istedim. memo, boozer ve kirilenko üçlüsü ; stocton, malone ve hornacek üçlüsünden sonra salk lake city'lilerin yüzünü güldürdü zaten. ama diyorum genede o düşünce.. Yani o kadar çatlasın Okur demişsin ki,bana batıyı doğu olarak yazdırmışsın =]. Taş kafa basketboldan çakmayan medyanın milli takımı sattı Memo gelmedi demesiyle,basketbolu anca bu şekil gündem yaptığı bir ülke bu...Adam 12 milyon dolar yıllığı olan biri ve varolan sakatlığına rağmen,oynayabilir raporuyla gelmişti kampa fakat risk almamak adına geri yollandı.Nowitzki kendi cebimden veririm dedi olası bir durumda ve Dallas'dan kendi doktoruyla Almanya milli takımına katıldı Cuban'a söz vererek. Adamı günah keçisi yaptınız,Mehmet Okur Utah günlerinden beri garanti adamı o takımın,Hedo bu sene kendini kanıtladı ve devamını getirecek umarım.Eminim ki bu ödülü aldığında ilk arayan da Mehmet olmuştır,Hidayet'i. Ya zaten biraz Slam,mlam birkaç "gerçekten" basketboldan bahseden yazı okusanız Mehmet'in bu konudaki savunmasını (ki bence gerek yok savunmaya falan) görür tatmin olurdunuz.Ha tatmin olmuyorsanız,alın adamın turşusunu kurun sakat sakat oynasın milli takımda,Tanjevic'i eleştirceğinize 10 numara sportmen bir adamı böyle yere vurdunuz ya helal.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 nba.com anasayfada hedo top 10 var, izleyin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ben okur kötü filan demiyorum. sadece o olayla kendi gözümden düştü diyorum. yukarda da dediğim gibi tofaş'tan beri adamı takip ederdim yani. yoksa hido'yu ilk tebrik eden olsun ne güzel. ayrıca fast break okurdum eskiden ondan sonra 1-2 dergi çıkmıştı onlarda gayet başarısız diye daha da basketbol dergisi almadım. artık eskisi kadar nba takip etmiyorum zaten. eskiden kanald verirdi maçları gece 4 te kalkar izlerdim. sevdiğim adamlar basketbolu bırakınca sıkılmaya başladım. bide tanjevic milli takıma başarı getiremez. onu çok eleştirdik zamanında.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: helal. okur çatlasın yalnız suv'un anahtarını görünce yüz ifadesi çok komik hahaha Off bi coşku açtım patiyi başka şeyler yazacaktım ama bu mesaj keyfimi kaçırdı... "Bu da öbürüne kapak olsun" yaklaşımı futbolda kalsın, buralara GELMESİNNN...
Öne çıkan mesajlar