Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 e biz öle olmasını istemiyoruz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o diil de daha ilk Dove reklamina kafayi takip, "Ulan kendi parcasi olduklari, besledikleri ve beslendikleri endustriye gecirip, moral high ground'u ele gecirmeye calismak nedir? Bu nasil bir self-righteousness" diyen (ayrica ay lav turkce) ve bunu bastan sinir bozucu bulan bir ben miyim acep? Uzerine greenpeace ad'i direkt tuz biber oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 endonezyadan önce kendi ülkemizde villalar siteler yapmak için kesilen ağaçların yokedilen ormanların derdine düşmek daha mantıklı geliyor bana. dove'un kampanyasları süper. ama bu olayı şimdi burda greenpeace'in karşı atağında öğrendim. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 oldukça başarılı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 HellHound said: o diil de daha ilk Dove reklamina kafayi takip, "Ulan kendi parcasi olduklari, besledikleri ve beslendikleri endustriye gecirip, moral high ground'u ele gecirmeye calismak nedir? Bu nasil bir self-righteousness" diyen (ayrica ay lav turkce) ve bunu bastan sinir bozucu bulan bir ben miyim acep? Uzerine greenpeace ad'i direkt tuz biber oluyor tabii. dove'un verdigi mesaj bireyin kendi gorunusuyle barisik olmasi, 0 beden gibi standartlar pesinde kosup kendini harap etmemesi. kozmetik endustrisi ile ordaki "guzellik endustrisi" farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Cuce said: e biz öle olmasını istemiyoruz bu kadar basit. vay be supermis +1 diyerek engellenmekten cok daha uzak isler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hic sevmem greenpeacei, viva Dove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pwnbot said: dove'un verdigi mesaj bireyin kendi gorunusuyle barisik olmasi, 0 beden gibi standartlar pesinde kosup kendini harap etmemesi. kozmetik endustrisi ile ordaki "guzellik endustrisi" farkli. bahsettigim bu kampanyaya kadar ayni guzellik endustrisini kullanirken, birden soz konusu kampanya ile "we care... valla" ayagina yatilmasi zaten. Samimiyetinden suphe duyarim, degnekle durterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 dove'u ben de seviyorum ve kampanyası da cidden güzel ama gözden kaçırdıkları nokta reklamda mesela selülit olayı da geçiyor ve dove'un sıkılaştırıcı ürünleri de var. bronzlaştırıcı ürünleri de var keza. bunları eleştirirken kendilerinin de benzer ürünleri olduğunu gözden kaçırıp tongaya düşmüşler. aradım hatta doğru mu hatırlıyorum diye ve buldum : http://www.dove.com.tr/Hair.aspx?DID=2&PID=39&GID=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Dove kullanin demiyo ki video, akilli olun abartmayin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 anladım da işte yani böyle de bir durum var demek istedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 e kendilerini de elesitiriyolar iste, dove urunleri farkli da dememisler, ben mi kacirdim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yok işte dove doğallığın sembolü demişler, abartmayın demişler. ama yani selülit çılgınlığına da el atmışlar diye düşünüyorum zira hep seksi bacaklı kadınlar olduğuna göre? sadece bu açıdan diyorum ki tongaya düşmüşler. ama belki de dove'un bu alandaki ürünleri atıyorum vichy'ninkiler gibi direkt seksiye yönelten değil de kadınların kendini daha iyi hissetmesini sağlayan hedelerse o zman düşmemişlerdir. yani karmaşık ama öyle böyle bir şeyler işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben kullaniyorum, bacaklarim sutun gibi, yemisim endonezyanin agaclarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aquila said: ben kullaniyorum, bacaklarim sutun gibi, yemisim endonezyanin agaclarini. :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ağaç yiyerek besleniyosan normal tabi selülit olamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Dove'un bu kampanyasından çekinen kozmetik endüstrisi, zaten zengin şirketlerinin elinde oyuncak olan greenpeace e bu vidyoyu ısmarlayarak akıllı ol dove topuğuna sıkarım mesajı vermiş. Kompile yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 greenpeace boş işlerle uğraşmaktan sıkılmadı. dove'da benim ellerden çıkmıyo sanki pudralı hissi veriyo en iyisi protex hem pahalı hem de sağlığa yararlı böcek ilacı içerikli gibi bi hisle kullandırtıyor kendini.muhteşem muhteşem.gerçekten harika bir ürün fdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dove sux. ben paper street sabun şirketininkileri kullanıyorum. ellerime iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 güzel ayar vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Overseer said: ama greenpeace hakkında bir kaç lafım var. en azından greenpeace türkiye hakkında üniversite öğrencisi olmayan gönüllüleri hiç bi şekilde bünyelerine almıyolar. yok efendim sanal gönüllü olabilir maillerimize tıklayabilirsiniz falan diyolar. ya tamam üni öğrencisi olmak en azından barzolara karşı bi eliminasyon yöntemi olabilir ya da kültür seviyesini bi nebze (ki bu bile yanlış bence. kendilerince doğru olabilir) garantiliyo olabilir. ama böyle bişey yerine küçük bi mülakat ile üye alımına gitseler? //içimde kalmış sanırım o yolda çevirip doğa için para isteyen kibar yüzeysel bağyanlar =P abi üniversite öğrencisi olman gerekmiyor fakat 30 yasındaki adamı da sokakda destekci toplamaya gönderemeyeceklerine göre. genç arıyorlar. ben üni örencisiyim ama yinede başvurdugumda kimlik yada belge istemediler. ayrıca bahsettigin mülakat zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Cooldragon said: Fırsatı bulmuşken bende Greenpeace ile ilgili içimi dökeyim. Ben üyeyim düzenli olarak aidat ödüyorum ama birazdan yazacaklarım yüzünden çıkmayı düşünüyorum. Bu sağda solda yolunuzu kesip sizi üye yapmaya çalışan arkadaşlar alınan paradan komisyon alıyorlar. Bu yüzdende bir yerlerini yırtıyorlar. Mesela adam geliyor sizi üye yapmaya çalışıyor. Üye olduğunuzu söyleyince başlıyor sizi şıkıştırmaya. "Bülten geliyor mu? Geçen ay gönderdiğimiz anahtarlık geldi mi?" Bu soruya bi evet derseniz başlıyor verip veriştirmeye. "Bizde anahtarlık yolluyacak para mı var? Madem üye olmak istemiyorsunuz neden yalan söylüyorsunuz?" vs. Rezil edip üye yapmaya çalışıyorlar. yanlışın var. seni üye yapınca para almıyorlar. günlük belli bir miktarda alıyorlar. gün içinde 10 kişi de üye yapsalar, hiç yapamasalarda aynı parayı alıyorlar. üye oldugunu söylediğin takdirde sorulan bültenle ilgili sorular ise bazen postalarda sorun cıkıyor, üye oldugu halde bülten ulasmayan insalar oluyor. onların sorununu gidermek için. anahtarlık kısmı için birşey diyemiyorum. yavşaklık olmuş:) Cooldragon said: İkinci bir olay. Geçenlerde Greenpeaceden telefon geldi. İletişim bilgileriniz değişti mi teyit edelim diye. Adresi falan kontrol ettik, tamam doğru. Sonra kadın işte üyelik aidatınızı artılalım falan bi şeyler dedi. Benim sinirim bozuldu yok gerek yok falan yaptım. Madem para istemek için arıyor baştan adam gibi söyle pazarlamacı ağzı yapma. üye olurken "yaptığınız bağışın miktarını ileride arttırmak istermisiniz" diye sorulan soruya "evet" diye yanıt verdiyseniz bu forma işaretlenir ve birkaç ay sonra size geri dönülür bu şekilde. Cooldragon said: Sonuç olarak onlarla muatap olurken kendimi bir sivil toplum örgütü üyesi ile değil bir pazarlamacı, satış elemanı vs. ile muatap oluyor gibi hissediyorum. Bu durumda beni greenpeaceden soğutuyor. tek geliri kişilerin bagışları olan bir kuruluş oldugundan bu tür bir çalışma yürütülüyor. belki aynı insanlara 10larca kere sorulmasına ragmen, bu yapılmak zorunda. anahtarlık olayı vs gibi kişilere olan antipatinizden dolayı desteğinizden vazgeçmeyin. çünkü her ne yapılıyorsa bu bagışı yapanlar sayesinde yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 @Mix Anladığım kadarıyla anhtarlık olayı eğitim sırasında öğretilen bir şey. Çünkü bu olay farklı yerler bir kaç kere başıma geldi. Hepside sanki öğretilmil bir şeyi yapıyorlar gibi davranıyordu. O formu doldururken ücret artışına hayır dediğimi hatırlıyorum. Ayrıca beni ücret artışı için arıyan insan "ben sizi bilgi güncellemesi için aradım" iye başlayıp yapmacık bir adres teyidinden sonra "ücreti artılarılım mı lütfen" modunda olmasın. Direk durumu anlatsın. Sonuçta kafanız çalışıyorsa karşınızdakinin niyetini anlıyorsunuz. Ben daha hiç greenpeace gönüllüsü ile muatap olurken gönüllü ile muatap oluyor gibi hissetmedim. Hep şu kapılara anket yapıyoruz diye gelip ondan birşeyler satmaya çalışan insanlarla muatap oluyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar