GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 funcom'dan sipariş verdim bende siparis vermeden önce beta key gönderiyoruz fln diolardı siparis ettim mail geldi bu mailin içinde beta keyiniz faln var dio fakat mailde beta key falan yokh ? funcom'dan satın alan arkadaşlar warsa bu konuda yardımcı olabilirler mi key gelmesi için yapmamız gerekn eksra bişi fln mı war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Hmm çok kararsız kaldım şimdi gameseek.co.uk order'ını iptal ettim çünkü pre-access vermiyorlardı. Peki funcom doğru düzgün bi şekilde kargoyu verebilecek mi? Daha önce funcom'dan sipariş vermiş olan var mı acaba? Edit: Öeh shipping 48 dolarmış veremem kusura bakmayın, araldan alacağız artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 En hızlı gönderen ve pre-order keyi teslim eden firma şuanda gamestop, ama shipping i çok pahalı adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende siparis ettim simdi funcomdan ama gelen key galiba license number diye gecio ve bide bu sadece 5 dolar veya 5 euro ya early access verecek olan key anlasilan yani betaya giremiorum 55 euro odedikten sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar