Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 2 mayısda erken erişim için kayıtlar bu site üzerinden https://register.ageofconan.com/downtime/ başlayacak. Client'ı 16 sında download edebileceksiniz, muhtemelen ya 2 mayıs yada 16 mayısda client yüklerken 5 dolar vereceğiz. Bu sadece pre-order yapıp 3 gün önce oynayacaklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Darksun said: Sendit'deki pre-order ile mammooth , rhino gibi pre-order bonuslarından alamıyorsunuz diye biliyorum ben. Birde senditden alan arkadaşlar dikkat adamlar mailda belirtmedikçe NORMAL POSTA ile yolluyor buda oyun elinize 1 hafta ila 3 hafta arasında ulaşır demek oluyor. Pre-order yada collector alanlara Mammooth ve rhino bineklerimi veriyorlar ? Ne kadar iğreç bir taktik uygulamislar ya . Mall Trade li bir oyun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Masticore said: Darksun said: Sendit'deki pre-order ile mammooth , rhino gibi pre-order bonuslarından alamıyorsunuz diye biliyorum ben. Birde senditden alan arkadaşlar dikkat adamlar mailda belirtmedikçe NORMAL POSTA ile yolluyor buda oyun elinize 1 hafta ila 3 hafta arasında ulaşır demek oluyor. Pre-order yada collector alanlara Mammooth ve rhino bineklerimi veriyorlar ? Ne kadar iğreç bir taktik uygulamislar ya . Mall Trade li bir oyun sanki benimde oyunla ilgili tek kıl oldugum nokta. akla kara 1 mayısta belli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Pre-order bonusları abartı buluyorsanız şimdiden warhammer ın collectors'una göz atmanızı öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 lol ne var ki bu hediyelerde her oyunun pre orderında vardır iyi itmeler gameseekten verim dedim 1-3 hafta çok geç diye böyle bişey dedi: There is an item in your basket that can't be shipped outside the UK Mainland, these are genarally consoles and large bits of hardware. Please edit your order to remove the item in question as we can only ship light weighted items (eg. Games and DVD's) to Turkey! göndermiyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 normal versiyonu gonderiyorlar, benim arkadas oradan siparis verdi cunku, ama orada hafif agırlıktaki urunleri gonderiyoruz diyor, ornek olarak da oyun demis zaten... sepette baska bir urun olabilir, ya da CE alıyorsan buyuk bir kutu oldugu icin agır gelmis olabilir... www.sendit.com'dan da alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ahah tam da senditten iptal edip ordan sipariş vermiştim neyse eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ben de sendit'ten vereceğim bu akşam siparişi. Nasıl osla 25'i gibi finallerim var, bitmeye yakın gelir paket. Yalnız birşey var kafama takılan. Bu fil, gergedan gibi hediye binek hayvanlar, direk 1. seviyeden itibaren mi kullanılabiliyor? Öyleyse cidden çok büyük bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 öyle olamaz heralde o.0 level 1 iken level 10 ların kafasına mammooth ile bi geçirir iflahı şaşar olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lol yok arkadaşlar tüm binekler 40tan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Tamamdır, verdim siparişi de hayırlı olsun. Hayatımda ilk defa collectors edition alacağım, bakalım nasıl olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 pekaziz said: Tamamdır, verdim siparişi de hayırlı olsun. Hayatımda ilk defa collectors edition alacağım, bakalım nasıl olacak :D hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar