Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Evet bu konu L-Manyakta Ersin adlı çizer arkadaşımızın karikatürünü okuduktan sonra geldi.... herkesin bir mükemmel hatunu vardır..... ama ben düşündüm benim ruh eşim nasıl biri olmalı diye...aranızda eminim çoğu lkişi böyle düşünmüştür... benimki FRP seven Bilgisayar oynayan mesela karikatür dergileri okuyan Red Hot Chili Peppers a bayılan biri olmalı o zaman tip mip dinlemem ömür boyu yaşarım onunla.... siz hiç tam ruh eşinize rastladınız?[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şimdi şöyle bi düşündümde aklıma hiçbişe gelmedi ruh eşim diyince . Sanırım bekle ve gör taktiği ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sanırım rastladım :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Onunla beraberim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 February 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Onunla beraberim. oha senin mutluluğunun sınırı yokki :)) benim aradığım kız çocuksu olmalı.. şımarık da olmaı tabii biraz.. ama kararında.. zamanı gelince olgun olmalı.. şirin olması benim için sexy'likten çok önce gelir.. şirin ve güzeli sexy ve güzele tercih ederim.. yağmur altında sarılarak yürümeyi sevmeli.. çok kısa olmamalı.. beni her an şaşırtabilecek ona daha çok aşık edebilecek kadar süpriz dolu olmalı.. ve en önemlisi bana aşık olmalı.. karakter özellikleri olan biri var.. peşindeyim :) olur inşallah ne diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 çılgın(zipzap) ,rahatsız edici biçimde ilgili olan (artık niye siz düşünün :D ) hareketli, basketbolsever, feminin (ehehehe bunu severim işte) hiphop nefreti olan, gitar seven(hertürlü) bu ideal hatunm zaten raslasam buraya fikrimi yasmasdım bu saatte hatunla takılıo olurduk :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 February 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 rastlamadm valla bnde...[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 rastlamadım :( benim ruhumun eşine raslasam beraber terrörist eylemlerde bulunuruk be :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Garbage Yok öyle bişi![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 armra +1[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hmm esprili , Guzel diil de Tatlı , Sesi kalın , Basketboldan anlayan , Bilgisayardan anlayan , Hadi ultimadan da anlasın , Aaah aaah hadi bunu buldum diyelim , uzun BULAMIYORUMMMM :hrr:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 rastladım ama arkadaş kalmamız ikimizin sağlığı için de daha iyi :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 body buildingle veya fitnessla ilgilenen biri istiyorum[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 peki ya bugün sewiosun rhcp yi yada frp yi yarın sen sewmemeye başlarsan nolucak ? kolpaaaa.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 işte evliliklerin bitmesinin bi sebebi daha ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sly-One ve armra +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sana bi soru; Ruh eşine rastladın, herşeyiniz uyuyor ama çirkin bişi, sen dışarı çıkmayı çok seviyorsun oda seviyor ama çirkin bişi yanında çirkin bişi gezdirmek seni nasıl etkiler ne hissedersin millet yakışmıyorlar dese ne yaparsın ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sanirim burasi sadece erkeklere hitap etmiyor.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bence ruh eşi sizinle aynı şeylerden hoşlanmamalı, sürekli aynı şeyleri yapmayı sevmemeli, onunla birlikteyken yalnız olduğunuzda yapmadığınız şeyleri yapabilmelisiniz. Hayatınıza çeşni katmalı; sizi hoşlanabileceğiniz farklı şeylere yönlendirmeli vs.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mukemmel hatun yoktur, az rakı vardır :P (Turkish version)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ruh eşim yok benim! mükemmel çocuk istemiorum sadece bana uysun ve beni e--- gibi svsin[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ben ruhumu şeytana sattım nolcek şimdi?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: RamsesII, 01 February 2004 23:41 tarihinde demiş ki: body buildingle veya fitnessla ilgilenen biri istiyorum nie lam kaslı kız mı seviosun?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şirin+tatlı+konuşmayıbilen+çılgın+şımarık=İstediğim kız..[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: RamsesII, 01 February 2004 23:41 tarihinde demiş ki: body buildingle veya fitnessla ilgilenen biri istiyorum işin zor o zaman[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar