sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Zaten sallamazdım da, Hüseyin Üzmez olayına komplo diyecek kadar terbiyesizleştikten sonra artık hayatta sallamam yaşafağı. O cenahtan biraz olsun ciddiye aldığım bi zaman gazetesi vardı, onlar da "CHP'liler ambulansın önünü kesti" haberiyle bayağı bi gözümden düştü. Yeşil gomünist gazeteleri. Kanaltürk'ün incelendiği gibi STV ve Kanal 7'nin de incelendiği günleri görmek dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 pazar günleri zevkle izlediğim bir kanal. neydi o şahanın eski hatunu vardı , onun galiba programı oluyor . tuncay özkanla eleman konuşuyorlar akp sux diye ama ben karşısındaki adamı seviyorum . yarım saatimi kesinlikle ayırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bush evil ın babası haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar