dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Astral seyhatlere çıkmayı kolaylaştıran bir program iyi bir kulaklığınız varsa takın kulaklığınızı yakınınızdaki yere uzanın ışıkları söndürün sesi açın ve çalıştırın iyice konsantre olun ve geberin.. http://www.bwgen.com/bwgen31.exe Sanırım bu yazılımı Robert MONROE Astral Seyahat Araştırma Merkezi yapmış.. [Bu mesaj dogan-slx tarafından 06 February 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oldu :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yanlız onları yaparken bunlarıda yapın.. HAZIRLIK : Düşünceyi Kontrol ve Bedeni Hazırlama 1. Vücudunuzu rahatsız eden ve hissettiğiniz tüm aksesuarları çıkartın. (saat, yüzük, kolye) 2. Göz kapaklarınıza direkt ışık gelmeyecek şekilde odayı karartı 3. Başınız kuzeye gelecek şekilde kuzey-güney aksisine göre sırt üstü yatın. 4. Tüm elbiselerinizi çıkartın, fakat vücut ısınızı normal seviyede tutacak şekilde ayarlayın. 5. Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsız edilmeyeceğinizi bildiğiniz bir yerde olun. 6. Rahatlama durumuna geçin. 7. Nefesinizi yarım açık dudaklarınızdan alıp verin. - KLASİK YÖNTEM : Rahatlama ve Uçma İsteği 1. Ayağınızdan alnınıza kadar vücudunuzu nokta olarak düşün ve zihinsen gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarıda olduğuna odaklanın. 2. Astral bedeninizin alın kısmını vücudunuzun ayak hizasına gelecek şekilde ileriye gittiğine odaklanın. 3. Ayaklarınız sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek şekilde yukarı ve ileri doğru kalktığınızı ve ayaklarınızın üzerinde doğrulduğunuzu düşünün ve buna odaklanın. - TERS DÜŞÜNME : Beyin Aldatmacası 1. Hazırlık bölümündeki aşamaların tümü gerçekleştirilir. 2. Kuzeye doğru yatış pozisyonunuzu, güneye doğru yatmış gibi düşünerek beyninizi aldatmaya çalışın. 3. Beyniniz devamlı kuzeye doğru olduğunuzu ispatlamaya çalışacaktır. Beyninizi inandırdığınız anda titreşimlerle birlikte yükselmeyi gerçekleştirin 4. Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verişinizde biraz daha hafifleyip yükseldiğinize odaklanın. 5. Yükselmenin diğer yolu ise yukarıda asılı bir ipi çektiğinizi düşünmektir. 6. Eğer titreşimler halen oluşmamışsa ipi her çektiğinizde belli bir rahatlama ve titreşimler meydana gelecektir. 7. Uğraşılar sırasında birden fazla tekniği kullanmaktansa her adıma tam konsantre olmak akla başka şeyleri getirmeyeceğinden mutlak başarıya kolayca gitmenizi sağlayacaktır. 8. Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve uğultular başlayacaktır. (herkes için aynı olmayabilir) 9. Artık yapmanız gereken tek şey düşüncelerinize hakimiyet ve uçuş provalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 war mı böle bişi harbi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya ben aypamadım çünkü o seslere daha dayanamıyom ok tırstım sabah denicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya çok denedim :) bahsettiği titreşimleri fln da hissettim ama hiç bi zmn beceremedim :) becerebilmiş olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 guenhwyvar ı ziyaret et[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kablo netim forum acildigindan beri dosyayi indirmeye calisiyorum yuh ya[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bn dosyayı hemen yükledim hmm kabloda bi sorun var snrm :) icq ver yolliim istersen? yada gel :)= 149656349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 nasi yapiliyor bu programi yukledim playe bastim ee ne zaman biticek bu[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Benim 3. mesajdaki söylediklerimi yapacaksın.. Ama ben daha denemedim tırstım. Öyle yapın yazıo sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi odediklerinden bisi anlamadim ki[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tırsma diilde benim hep konsantrem dağılıyodu neden bilmiorum durup dururken bırak ya olmuo diip dağıtıyodum tüm konsantremi :P bi de bu program olmadan yapmayı deniyodum ben... bununla olmazki tüm gece çalcak mı bu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 brainwavegenerator ı bi sleep e ayarlasanıza :) euhe direk uykum geldi kafam düşmeye fln başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 rüüehüe 16kbs ile indiriyo şimdiden uçtum ben:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ara sıra herkeze olur uyurken farkına varmadan yani.. ama çoğu zaman hatırlamazsın.. "uçarsın" istediğin yere istediğini yaparsın, kontrol edersin etrafında dönen dünyayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Astral seyahatlarla daha iyi bilgi edinmek için. Ayrıca Goeringin dediği doğru. Şahsen ben orada oluşan bir deneyimden sonra bu işe başlamamaya karar verdim.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ehueh ben de uçmak istiorm![signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ASTRAL SEYAHAT VE BUNUN GİBİ KONULARDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYENLER www.gizemli.org ve forum.gizemli.org (parapsikoloji bölümü) NÜ ZİYARET EDEBİLİR [signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 amaaan yazin denedim ben bisi olmadi ya beceremedim yada gercekten saf bi anima geldide yaptim hehe[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ben altına kadar işemekle astral seyahatin bağlantısını çözemedim??[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 samo salla :D[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Tamam uçacaz güzelde nası ineceğimizi yazan biyer yokmu yaw .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 baş ağrısından başka pek bi işime yaramadı[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar