Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Selam, Vista sidebar çok hoş bir konsept. Ama saat ve hava durumu dışında kullandığım bir gadget yoktu. Bugün çok basit bir alarma ihtiyacım vardı. Cep telefonumun alarmına absolut saat girmem gerektiği için pek kullanışlı olmuyor. Araştırdıktan sonra Vista Sidebar için harika bir gadget buldum.Teatime Kullanımı çok basit. Yukarı aşağı oklarıyla dakika ayarlayıp başlatıyorsunuz. Süre bitince ötüyor ve kıpraşıyor. =) Sevdiğiniz gadget'ları ufak bir açıklamayla ile buraya yazın efenim. Süfer bir koleksiyon olur belki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Kurduğum günden bu yana vistayla beraber gelen hava durumu bilgi çubuğu bir türlü çalışmıyordu. Ben de neti epey bi araştırdım ve çok kullanışlı bu gadgetı buldum.MSN Weather Günlük ve önümüzdeki 3 gün boyunca hava durumunu basit ve anlaşılır bir şekilde sunuyor. Türkiye'nin çoğu bölgesi için de çalışıyor. İndirmek için tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar