Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dali Dili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne bu ya show tvde falan hep saçma saçma reklamlar çıkıyo yok havalı yazın dali dili korna melodisi gelsin falan nedir bu ya kime para gidio kimdir ne deildir bu edepsizer?[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
eskiden olsa ulan millet feza'ya gidio siz ne ile uğraşiosunuz derdim ... THK sağolsun kurban derilierini toplaya toplaya ilk türk uzay mekiğinin test çalişmalarini bitirip küçültülmüşü ile başarili sonuçlar almış , 1e1 boyutlusunu üreticekmiş ... artik onu da diyemiecem .....[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
SMS TV işte. adamlar o kadar akıllı ki atılan bi sms 8 sms ve 16 kontör ücretinde.. Düşün yani 8 sms = 1milyon
adamlar parayı kırıyo böylelikle. Hem TURKCELL e kazandırıyolar hemde kendileri kazanıyo. Hoş zaten SHOW TV de TURKCELLin.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active)
Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 05 February 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
eskiden olsa ulan millet feza'ya gidio siz ne ile uğraşiosunuz derdim ... THK sağolsun kurban derilierini toplaya toplaya ilk türk uzay mekiğinin test çalişmalarini bitirip küçültülmüşü ile başarili sonuçlar almış , 1e1 boyutlusunu üreticekmiş ... artik onu da diyemiecem .....

O haber acayip fake.Resimlerde protptip yapmışlar fırlatılış anını gösteriyor.Uzaya atılan füzeler bildiğim kadarıyla yere dik olarak atılır.Bu top bataryası gibi bişiden 45 derece açıyla gönderiliyor.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Mesaj tarihi:
said:
dom, 06 February 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
Ispanyol yazar Salvador Dali(1904-1989)'ye ait bir eser, Dali Dili.

Yazar? Bence gelmiş geçmiş ben iyi ressamlardan biri.Onun kadar ruhaltı manalı hayalgücü gerektiren tablolar yapan bir adam görmedim ben hayatım boyunca[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
dali'nin osuruk üzerine bi kitabı vardı hehe
bi de bu sms'le melodi olayında şunu anlamıyorum: "3242'e hebe yazın gönderin, bayhan'dan seninle olmak var ya melodisi cebinize gelsin"
ulan zaten polifonik bile yollamıyosunuz, di du bi bip diye geliyo, ha bayhan ha frank sinatra ne farkeder?[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
  • Yeni Oluştur...