shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ne bu ya show tvde falan hep saçma saçma reklamlar çıkıyo yok havalı yazın dali dili korna melodisi gelsin falan nedir bu ya kime para gidio kimdir ne deildir bu edepsizer?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eheh geçen nane yaz nanenane melodisi cebine gelsin yazıyordu[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Allah türk milletine akıl fikir ihsan eylesin... Deli misiniz? Hayır makina mühendisiyim nane naneeee hobarey hebelek.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eskiden olsa ulan millet feza'ya gidio siz ne ile uğraşiosunuz derdim ... THK sağolsun kurban derilierini toplaya toplaya ilk türk uzay mekiğinin test çalişmalarini bitirip küçültülmüşü ile başarili sonuçlar almış , 1e1 boyutlusunu üreticekmiş ... artik onu da diyemiecem .....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 SMS TV işte. adamlar o kadar akıllı ki atılan bi sms 8 sms ve 16 kontör ücretinde.. Düşün yani 8 sms = 1milyon adamlar parayı kırıyo böylelikle. Hem TURKCELL e kazandırıyolar hemde kendileri kazanıyo. Hoş zaten SHOW TV de TURKCELLin.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: hired_gun, 05 February 2004 02:20 tarihinde demiş ki: eskiden olsa ulan millet feza'ya gidio siz ne ile uğraşiosunuz derdim ... THK sağolsun kurban derilierini toplaya toplaya ilk türk uzay mekiğinin test çalişmalarini bitirip küçültülmüşü ile başarili sonuçlar almış , 1e1 boyutlusunu üreticekmiş ... artik onu da diyemiecem ..... O haber acayip fake.Resimlerde protptip yapmışlar fırlatılış anını gösteriyor.Uzaya atılan füzeler bildiğim kadarıyla yere dik olarak atılır.Bu top bataryası gibi bişiden 45 derece açıyla gönderiliyor.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 puhah türkler bu zihniyetle 100 sene sonra anca uzaya gidebilirler.Bi arada sexy yaz hey sexy lady melodisi telofonuna gelsin vardı :-D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 memeler yaz tombul memeler cebine gelsin yazıyordu bir de eheheh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahuahuahuah çok slak şeyler yazıo ya napıym ben havalı korna melodisini ya töbe töbeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 NaNe mussahd Kacırmısım toh![signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ispanyol yazar Salvador Dali(1904-1989)'ye ait bir eser, Dali Dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: dom, 06 February 2004 02:15 tarihinde demiş ki: Ispanyol yazar Salvador Dali(1904-1989)'ye ait bir eser, Dali Dili. Yazar? Bence gelmiş geçmiş ben iyi ressamlardan biri.Onun kadar ruhaltı manalı hayalgücü gerektiren tablolar yapan bir adam görmedim ben hayatım boyunca[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 dali'nin osuruk üzerine bi kitabı vardı hehe bi de bu sms'le melodi olayında şunu anlamıyorum: "3242'e hebe yazın gönderin, bayhan'dan seninle olmak var ya melodisi cebinize gelsin" ulan zaten polifonik bile yollamıyosunuz, di du bi bip diye geliyo, ha bayhan ha frank sinatra ne farkeder?[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Slow cekımde biip ejgj[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar