Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Merabalar. Taze yüklemiş durumdayım ubuntuyu.ancak 2 problem var.Biraz araştırdım ancak çözüme nail olamadım. Birincisi mouse problemi.Alep laptop oldugundan touchpad i baz alıyo sistem ve usb mouse u tanımıyo, kullanamıyorum. Diğer problem ise C: ve D: partitionları gormesine rağmen içlerine erişemiyorum hata veriyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.İyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 diskleri mount ettim.o problemi hallettim.ancak mouse problemi devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mouse sorunu hakkında biraz daha bilgi verir misin? Mouse'u takınca herhangi bir tepki veriyor mu? Touchpad yüzünden mouse görmemesi normal değil. Bir çok laptop'ta Ubuntu kullandım. Hiç görmedim/duymadım böyle bir sorun. Yani sorunun kaynağı başka bir şey olabilir. Başka bir usb yuvasına takmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 mouse'u taktiktan sonra dmesg|tail komutunun ciktisini buraya yapistirirsan daha iyi analiz edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar