Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Haziran Cuma - Travis @Binboamania

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

konserin üzerine bir şeyler yazmak gerek tabi

http://www.facebook.com/note.php?note_id=17884158587&created&suggest

Hem organizasyon hem de performanslar açısından neredeyse kusursuz diyebileceğim bir etkinlik oldu bu akşamki Travis konseri.

Her ne kadar kapı 1 saat geç açılsa da tüm konserlerin zamanında başlaması açısından organizasyon tam not aldı. Ses sistemi de abartı değildi ama kesinlikle hatasızdı, uzun zamandır bütün her şeyi bu kadar net duyduğum bir konser izlediğimi hatırlamıyorum. Yiyecek/içecek kuyrukları oldu elbette ama bir parkorman klasiği bence bu, o yüzden çok koymadı bana açıkçası. Votkanın 6 ytl olmasına da selam çakıyorum buradan, güzeldi.

Sakin sırasında gayet kayıtsızca uyuduğumu hatırlıyorum, son birkaç parçasını seyrettim; beğenmedim. Mor ve Ötesi tam anlamıyla seyirciyi hazırladı Travis'e, kısa+güzel bir setlistleri vardı, ilginç bir şekilde kötü performans da sergilemediler (ki seyrettiğim son 3-4 konserlerinde detonasyonların, kaçan ritmlerin sayısını hatırlamıyorum).

Travis. Ekstra bir şov yapmalarına gerek kalmadan, parçaları bire bir çalarak, gayet de neşeli bir atmosfer yaratarak inanılmaz bir konser yaşattılar. Baya samimi olduklarını söyleyebilirim, Brit ekolünün soğuk, sadece çalmaya odaklı havasından biraz sıyrılmışlar; baya da yaşlanmışlar. Happy to hang around çalmadıklarını biliyordum; ama yeni kaydettikleri albümden parçalar çalmayı tercih ettikleri için (yani sebebi budur diye tahmin ediyorum) re-offender ve hit me baby one more time çalmadılar; Travis'in sahnesi ile ilgili söyleyebileceğim tek olumsuzluk budur. Biste Flowers in the Window'u akustik ve hep beraber söylemeleri, Love will Come Through ve Driftwood'un beni deşip geçmesi konseri benim için özel kılan noktalar arasında.

Seyirciye de değinmek gerek. Ciddi anlamda yaş ortalaması oldukça düşük bir seyirci kitlesi vardı, hiç de sevmem böyle bir kitleyle konser seyretmeyi ama beni oldukça şaşırttıklarını eklemeliyim. Bir kısmı onlardan çıkmadı elbette ama; onca şarkı varken Pipe Dreams'in sözlerini sallamaları, kameraya konulan ışıklı bıdı, why does it always rain on me'de açılan şemsiyeler, iskoçya bayrağı ve seyircinin genel olarak neredeyse bütün şarkılara eşlik etmesi; açıkçası beni şaşırttığı kadar mutlu da etti. Travis'i de etkilemiş olmasını umuyorum çünkü bu performans bana gerçekten yetmez.

Son olarak New Model Army. Tam sebebini bilmiyorum ama tahminimce Travis konserinin çok geç saatte bitmemesi için son grup olarak çıkan New Model Army'de haliyle baya bir insan mekanı terk etti. Yine de kalanlara karşı oldukça sağlam bir performans sergilediğini söyleyebilirim grubun. Sonuna kadar kalmadım, havuz falan diyorlar, açıklık getirmesi lazım birisinin; ama seyrettiğim kısımda Vagabonds'u ve MvÖ Harun ile Stupid Questions'da yaptıkları düetleri kaçırmadığım için mutluyum (siz de çatlayın diye böyle bağladım)

Yaz akşamında tam anlamıyla huzur dolu bir konser, teşekkürler Travis.
Sosyal ağlarda paylaş

Organizasyon güzeldi,zaten Parkorman'da yeterli kitle sağlanırsa organizasyonun kötü olması beklenemez.Mekan çok güzel,bilindiği üzere...

Sakin'de vodka denemekle meşguldüm Binboa Frozen güzelmiş,çilek suyuyla buzlaş gibi bir ambiyansta 6 ytl'ye kitlediler uygun bir fiyata.Öncesinde içip para döktüğüm vodka-enerjilere küstürdü beni ve bikaç tane daha yuvarladım kendisinden.

MvÖ 'nün kısa tutması iyi oldu havanın kararmasına kadar bize bilinen şarkılarından çaldılar ,güzeldi performansları bence de.
Travis artı bir yön koymadan,albüm tadında çaldı şarkılarını...Ara vermedikleri için kısa gibi geldi tabi ama bir eksik yoktu playlistte.Kadıköy'e döneceğimden kalamadım NWA'ya,dinleyesimde pek yoktu çünkü tuvalet sorunu başgösterdi.Ben hayatımda bu kadar uzun bir tuvalet kuyruğu görmedim,fest'in tek akılda kalıcı falsosu buydu bence.

Ama Travis + Park Orman + Binboa Frozen w/Çilek suyu (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

organizasyon mu güzeldi yoksa produksiyon mu?
arada dağlar kadar fark var aslında.
binboa yaptığı tüm etkinliklerde votka fiyatını biraya kadar çeker zaten klasiktir ve candır bu uygulama.
umarım dileidğinizin ötesinde eğlenmişsinizdir.
parkorman ve kuruçeşme bu yaz çok mutludur eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...