DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 la_bombonera said: Daha 2. dakikada kırmızı kart göstermek için oyuncunun rakibin bacağını, kolunu falan kırmış ya da gol olan topu elle çıkarmış olması gerekir. Maçta 2. dakikada yapılan müdahale mutlak sarı kartlıktır, ancak ne kadar ciddi bir faul olursa olsun direk kırmızı kart bir oyuncunun maçta ilk kez yaptığı bir kusur için yanlıştır. Bu kadar da cahilce bir yaklaşım görmemiştim ben ahahah. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hakikaten peslik bir yorum olmuş yani. pes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ayrıca BiTcH_oFBaT selçuk dereli kötü hakem demişsin, ben iyi veya kötü demedim sadece hakem satılmış falan diyenlere söyledim yani.. hoş maçı izledim banttan ve 3 kırmızı kart da tartışmaya açık ama yanlış değil.. eskişehirin çıkmasını ben de istemezdim sırf şu unakıtan muhabbeti yüzünden sinir oldum. halbuki severdim sedat fln çıkardı ben küçükken eskişehirli futbolcu diye felçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 DoruK said: ayrıca BiTcH_oFBaT selçuk dereli kötü hakem demişsin, ben iyi veya kötü demedim sadece hakem satılmış falan diyenlere söyledim yani.. ben sen bişey dedin diye değil, kendim öyle düşündüğüm için yazdım zaten. genel anlamda kötü yani. içimden geldi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 en rezil istiklal marşının söylendiği bi an oldu herhalde benim algıladığım en az 4 farklı ses vardı biri anyada biri konyadan başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Diyarbakırında bir ara kümeye düşürmeyin bizi polis öldü bak dedigi dönem olduydu. Futbolla ne alakası var herifin nasıl düşmesin öeh be ayıptır artık istediginiz yetmedi mi dedirtmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 datdiridatat datdiriddatdat datdiridatdatdaaaatdat bippiri bipbip bipbiribipbip bipbiribipbip biiiip bip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 biz Gs olarak bankasyaya renk katacağız seneye,izmir deplasmanları zorlu geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar