Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 HAFIZ NABER YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu lafa da uyuzum cok. bana da arkadaslarım diyo bazen, "naber hafız" "gorusuruz hafız". carpılacaklar haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 24 saat nasil kiran okuyo lan bu adamlar? 24 saat kuran okuyosa internete girip cyber yapicak zamani nerden buluyo, ya da gazetelerimiz artik duzgun yazmayi ogrenmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eldar said: Tabi ki müslüman olanlar daha sapık değildir ancak bazılarından tecavüz ve benzeri ahlaksızlıkların islam'a uygun davranılmadığı için yaşanadığını duyabiliyoruz. Bu gibi vakkalar tam da bu saçma tezin antitezi olduğu için önemli. o akdar tecavüz vakası başka dinlerde yokmu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 24 saat kuran okunuyor. bu adama belki günde 1 saat sıra geliyordur belki belkide daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 24 saat kuran okuyor bir kere turkcesini acip okumusmu aciba yada anlamaya calisarak okumusmu ne yazdigini hrtistiyanlar tecavuz etmiyormu ne avr bunda filan diyenlere sen bas bas bizim dinimzi en super din ahlak cok onemli kadini nsaci bile gorunmiycek diye bas bas bagir dunyaya kendini rezil et sonra git elestirdigin yapanin kafasini kesmek istedigin naneleri kendin ye cok samimiyetsiz ve ikiyuzlu su insanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 helal viktor tam ben aynısını yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bi hikaye duymuştum zamanında ne kadar doğru bilmiyorum. Zamanında bir Arap Türkiye'de işte böyle Kuran okunan bi yere gitmiş. Adamın biri Arapça Arapça okuyormuş, bir adam varmış yanında Türk. Adam Kuran okunuyo diye dugulanıp ağlamaya başlamış. Artap da bunu görüp kahkaha atmış. Lin.ten zor kurtulmuş, karakolda sormuşlar neden güldün diye adam: "Kuran okunuyor evet ama o ayette kadınların adet görürken ne yapması gerektiği yazıyor, buna ağlayınca adam ben de güldüm" diyor. Kısaca Türkçe'sini okumak gerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evet türkeçsini de bilmek lazım. ben şahadet ederim ki Allah tan başka ilah yoktur. ben yine şahadet ederim ki Hz Muhammet (S.A.V.) onun kulu ve elçisidir türkçesini bilmenin yanında anlamını da bilmek lazım. idral etmek lazım. ne diyor bu ayet. ne demek istedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 türkçesinide okusa bir şeyler kapardı.en azından mesela lut kavminin neden battığı bilirdi ki erkek cocuklarına tecavüze yeltenirken birazcık irkilirdi.belkide irkilmezdi hastalıkta olabilir.sübyancılarda psikolojik problemler görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 islama çamur çaldı bu adam şimdi ayıkla ayıklayabilirsen. zaten toplumdada şu laf iyice yaygınlaştı. sakallıdan kork asıl diye be salak gerizekalı adamlar yapacaksanız kendi başınıza be yaparsanız yapın sizi ilgilendirir. ama neden islama çamur atıyorsunuz. şimdi ateistler her laf başı bu gibi haıfz ve sakallıları gözümüze sokacaklar. birşeyinde bokunu çıkarmayın yani. insa olan yerde mutlaka sorun oluyor. karın neyine yetmiyor be adam git ikinci kadın al üçüncü al tekbir giyim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gorunen islam camurla sivanmaz yanniz komik olan hafizin kariyla kizla degil genc oglanlara tecavzuden tutuklanmasi bu durumda 3 kari nasil kurtaricak? 3 karidan mass production cocuk basicak kizlari kuma gomucek erkeklerle cinsel iliskiyemi giricek? islam ulkelerinin MJ a kucak acmasina sasmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 katolik hafiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nileppezdel said: Bi hikaye duymuştum zamanında ne kadar doğru bilmiyorum. Zamanında bir Arap Türkiye'de işte böyle Kuran okunan bi yere gitmiş. Adamın biri Arapça Arapça okuyormuş, bir adam varmış yanında Türk. Adam Kuran okunuyo diye dugulanıp ağlamaya başlamış. Artap da bunu görüp kahkaha atmış. Lin.ten zor kurtulmuş, karakolda sormuşlar neden güldün diye adam: "Kuran okunuyor evet ama o ayette kadınların adet görürken ne yapması gerektiği yazıyor, buna ağlayınca adam ben de güldüm" diyor. Kısaca Türkçe'sini okumak gerek ;) Nisa suresi o sure sanırım.. bilinçsiz imamlar mevlütlerde bile okur onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar