Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek çocuklara tecavüz eden hafız tutuklandı

Apache

Öne çıkan mesajlar

eldar said:
Tabi ki müslüman olanlar daha sapık değildir ancak bazılarından tecavüz ve benzeri ahlaksızlıkların islam'a uygun davranılmadığı için yaşanadığını duyabiliyoruz. Bu gibi vakkalar tam da bu saçma tezin antitezi olduğu için önemli.

o akdar tecavüz vakası başka dinlerde yokmu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

24 saat kuran okuyor bir kere turkcesini acip okumusmu aciba

yada anlamaya calisarak okumusmu ne yazdigini

hrtistiyanlar tecavuz etmiyormu ne avr bunda filan diyenlere

sen bas bas bizim dinimzi en super din ahlak cok onemli kadini nsaci bile gorunmiycek diye bas bas bagir dunyaya kendini rezil et

sonra git elestirdigin yapanin kafasini kesmek istedigin naneleri kendin ye

cok samimiyetsiz ve ikiyuzlu su insanoglu
Sosyal ağlarda paylaş

Bi hikaye duymuştum zamanında ne kadar doğru bilmiyorum.

Zamanında bir Arap Türkiye'de işte böyle Kuran okunan bi yere gitmiş. Adamın biri Arapça Arapça okuyormuş, bir adam varmış yanında Türk. Adam Kuran okunuyo diye dugulanıp ağlamaya başlamış. Artap da bunu görüp kahkaha atmış. Lin.ten zor kurtulmuş, karakolda sormuşlar neden güldün diye adam: "Kuran okunuyor evet ama o ayette kadınların adet görürken ne yapması gerektiği yazıyor, buna ağlayınca adam ben de güldüm" diyor.

Kısaca Türkçe'sini okumak gerek ;)
Sosyal ağlarda paylaş

islama çamur çaldı bu adam şimdi ayıkla ayıklayabilirsen. zaten toplumdada şu laf iyice yaygınlaştı. sakallıdan kork asıl diye

be salak gerizekalı adamlar yapacaksanız kendi başınıza be yaparsanız yapın sizi ilgilendirir. ama neden islama çamur atıyorsunuz.

şimdi ateistler her laf başı bu gibi haıfz ve sakallıları gözümüze sokacaklar. birşeyinde bokunu çıkarmayın yani. insa olan yerde mutlaka sorun oluyor. karın neyine yetmiyor be adam git ikinci kadın al üçüncü al tekbir giyim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

gorunen islam camurla sivanmaz

yanniz komik olan hafizin kariyla kizla degil genc oglanlara tecavzuden tutuklanmasi

bu durumda 3 kari nasil kurtaricak?

3 karidan mass production cocuk basicak kizlari kuma gomucek erkeklerle cinsel iliskiyemi giricek?

islam ulkelerinin MJ a kucak acmasina sasmamali

Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Bi hikaye duymuştum zamanında ne kadar doğru bilmiyorum.

Zamanında bir Arap Türkiye'de işte böyle Kuran okunan bi yere gitmiş. Adamın biri Arapça Arapça okuyormuş, bir adam varmış yanında Türk. Adam Kuran okunuyo diye dugulanıp ağlamaya başlamış. Artap da bunu görüp kahkaha atmış. Lin.ten zor kurtulmuş, karakolda sormuşlar neden güldün diye adam: "Kuran okunuyor evet ama o ayette kadınların adet görürken ne yapması gerektiği yazıyor, buna ağlayınca adam ben de güldüm" diyor.

Kısaca Türkçe'sini okumak gerek ;)

Nisa suresi o sure sanırım..

bilinçsiz imamlar mevlütlerde bile okur onu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...