khalad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kullanan varmı yeni edindim aldığım gibi kullanıyorum tavsiyeleri varsa dinlemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Wifi mı gprs den mı baglandıgına dıkkat et . wifiden baglı sanıyorsun obur tarafdan faturaya (yada kontur) gırıyor. wıfı yı sureklı acık tutma pılı cok cabuk yıyor v.s v.s guzel makıne 2 haftadır kullanıyorum daha cok bılgı ıcın su verıcem adresden 60 sayfa oku kamera ayarlarını yap gereklı programlarını kur derım . Bazıları gercekden ıse yarıyor .En basıt ornek alarm programı cunku kendısınınkı yetersız ... G500 TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 g900 kullanıyorum bende.. memnunum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kamera sorunu war ayar sürekli ortada kaydetmiyo kulaklık ses sorunu war zar zor duyuyom aldım ama pişman etti beni sorun lar gideriliyormu bilgisi olan varsa paylasmasını bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Almasaydin keske. Aldigima alacagima pisman oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar