NeL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya dedem gibi 83 yaşında olup herkezi kaybetmiş olsaydınız... ozaman ayaklı aile tablosu olurdunuz her ölenin arkasından yapılan dövmeyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 islamiyette ahiret inancı olduğundan öbür tarafta kişi sevdiğiyle beraberdir sözünden yola çıkarak sevdiği insanlarla başka bir dünyada hiç yok olmamacısına tekrar buluşacağına inanır insanlar ve ölümün bir hiçlik,yokluk ya da yokoluş olmadığına inanır öyle bir nebze olsun teselli bulurlar ve yatıştırırlar kendini. başka meseleler için ölümün net olarak bir açıklaması , anlatışı ya da inanışları da var ama inanmayan bir insan için çok aşırı zorlaşıyor bu. bana göre ölüme bakış açınla alakalı her şey.ölümden sonra bir şeye inancına vs .yoksa hiç oluyor çünkü , bitiyor . o durumu teselli edici de pek bir şey bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 sesinin bi yerde kayıtlı olması çok önemli. görüntü bi şekilde aklında kalıyor ama sesini unutuyorsun. tonu nasıldı falan diye düşünüyorsun. bi gün bi videoda duyunca da o ses çok yabancı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Başın sağolsun. Zamanla bu gerçekle beraber yaşamayı öğreneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Müslümanım, ve kaybettiğim,kaybedeceğim insanları bir gün tekrar görebileceğim inancıyla yaşıyorum :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kızabilirler ama aşık olduğun bir kişi öldüyse bence geride kalanın yaşamasının pek anlamı kalmıyor ama sonra suçunda başıma kalır ha bare mi mektup yaz internetten falan etkilenmedim diye yaparsn öyle bişi ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Allah inancın kuvvetliyse güçlü olmayı başarabilirsin eger bu konuda zayıfsan, isyan bile edebilirsin yaşadıklarına ki bu da ruh saglıgını fena halde bozar.... sabırlı olmakta ve kaderimizi kabullenip isyan etmemekte çok büyük fayda görürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ulan hani islamla, müslümanlıkla, dinlerle dalga geçilmesini sevmiyorum da lan fake im bu ne lan? adam müslüman değilse ölsün mü acısından naapsın? ayrıca müslüman değilse de bişi olmuyor. bi daha göremeceğini bilerek yaşamaya devam ediyor. daha güçlü oluyor senin dediğinden. tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Laraken said: ulan hani islamla, müslümanlıkla, dinlerle dalga geçilmesini sevmiyorum da lan fake im bu ne lan? adam müslüman değilse ölsün mü acısından naapsın? ayrıca müslüman değilse de bişi olmuyor. bi daha göremeceğini bilerek yaşamaya devam ediyor. daha güçlü oluyor senin dediğinden. tecrübeyle sabit. pardon ben biraz özele indim galiba:) Allah kelimesi evet sadece islam dinine mahsustur özeldir... ama Tanrı da vardır, başka inançlar da vardır, sonuçta insan bi şekilde birşeylere inanma egilimindedir, ve zor anlarında da inandıgı şeyler onu güçlü kılar... belki putlara tapıodur, putlardan medet umar... belki ateisttir,ölüme isyan eder:) inanmadan yaşanmaz cicim:) isyan etmenin kimseye getirisi yok...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ama insan bi şeye sığınmadığı sürece güçlüdür. insanların dinlerine her zaman saygı duyarım, ateist de değilim. bilir bi kısım ne olduğumu. ama öle işte : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar