Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüm ile ilgili bir soru

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

islamiyette ahiret inancı olduğundan öbür tarafta kişi sevdiğiyle beraberdir sözünden yola çıkarak sevdiği insanlarla başka bir dünyada hiç yok olmamacısına tekrar buluşacağına inanır insanlar ve ölümün bir hiçlik,yokluk ya da yokoluş olmadığına inanır öyle bir nebze olsun teselli bulurlar ve yatıştırırlar kendini.

başka meseleler için ölümün net olarak bir açıklaması , anlatışı ya da inanışları da var ama inanmayan bir insan için çok aşırı zorlaşıyor bu.

bana göre ölüme bakış açınla alakalı her şey.ölümden sonra bir şeye inancına vs .yoksa hiç oluyor çünkü , bitiyor .
o durumu teselli edici de pek bir şey bilmiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

ulan hani islamla, müslümanlıkla, dinlerle dalga geçilmesini sevmiyorum da lan fake im bu ne lan? adam müslüman değilse ölsün mü acısından naapsın?

ayrıca müslüman değilse de bişi olmuyor. bi daha göremeceğini bilerek yaşamaya devam ediyor. daha güçlü oluyor senin dediğinden. tecrübeyle sabit.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
ulan hani islamla, müslümanlıkla, dinlerle dalga geçilmesini sevmiyorum da lan fake im bu ne lan? adam müslüman değilse ölsün mü acısından naapsın?

ayrıca müslüman değilse de bişi olmuyor. bi daha göremeceğini bilerek yaşamaya devam ediyor. daha güçlü oluyor senin dediğinden. tecrübeyle sabit.

pardon ben biraz özele indim galiba:)
Allah kelimesi evet sadece islam dinine mahsustur özeldir...
ama Tanrı da vardır, başka inançlar da vardır, sonuçta insan bi şekilde birşeylere inanma egilimindedir, ve zor anlarında da inandıgı şeyler onu güçlü kılar...
belki putlara tapıodur, putlardan medet umar...
belki ateisttir,ölüme isyan eder:)
inanmadan yaşanmaz cicim:)
isyan etmenin kimseye getirisi yok...:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...