sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pardon, sen ne anlatmaya çalışıyosun? ben dedim ki "alevilere katliam yapıldı.". önce "iki post arasında tam zıt şeyi söylüyosun" tarzı bi çıkış yapıyosun, o tutmayınca da "alevilere katliam mı yapılıyo yaee" gibi bi söylemle bu sefer başka yerden yakalamaya çalışıyosun. mesajı düzeltip, pardon yanlış anlamışım demeni bekliyodum doğrusu. hah gelelim sorunun cevabına, beyin yıkamak kötüdür, küçük çocuklara politik fikirler aşılamaya çalışmak kötüdür, fetonun okullarına çocuklarınızı göndermeyiniz. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 said: gelsin gelsin hakaretler de gelsin tam olsun. kızışmış biraz burası.. daha yeni açtım ve okumadım ama hakaret makaret cıs şeyler.. görürseniz basın şikayete.. biz hallederim gerisini. ama şikayete basın! öpüyorum, kişilere, kurumlara, dinlere etc. hakaret olursa daha da çok öpüyorum.. amman ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar