Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkaşlarım "euheuheu" diğerek kapağını kırdılar aletin..türkiyede distrübütörünü bulamadım bilenm varmı?sitesinde türkiye oyk zaten ama bazen koymuyolar..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 "ehueheu" diyerek bana ait olan bir şeye zarar veren birine arkadaşım demezdim ben.
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok şanslısın gilean iriverın türkiye distribütörü kont bilgisayar gibi bişiler onun bayileri de gold bilgisayar istersen şöle bakabilirsin daha detaylı bakmak için www.iriver.com a girip ordan international site ı seçersin sora da üst solda where to buy yazıyo oraya bastırıp çıkan menülerde türkiyeyi bulursun geçmiş olsun bu arada[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok sağolun arkadaşlar..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben olsam direk ödettiririm o ''arkadaşlarıma''
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 geçmiş olsun. benimkinin ekranında ufak bi çizik var nasıl kapatılır? :][signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Öne çıkan mesajlar