fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gereksiz laf attılar. özür diledim üste çıktılar. görüşmediğimle görüşmek, istemediğimle konuşmak zorunda kaldım. üzdüm, üzülmedim. ama sinir ettiler. ciyak ciyak da bağırdı it. sinir oldum. hey allam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 tey tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 premier lige italyan oyuncu almıcan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 saniyede 15 kere güncel başlıklara tıklıyorum aynı anda da sözlüğü açıyorum progresif gece şiirleri var, görüyorum bak ne güzel şeyler yazmışlar çocuklar yalnızlıın yüzüne vurmuşlar, soğuk havada sıcak yuvandan camı açınca dışarıdan yüzüne çarpan rüzgar gibin ve aynı soğuklukta bi hatundan hoşlanıp yanına gittiğin, parmağındaki yüzüğü gördüğün gibin. hepinize benden çay, şakire yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 mahmut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ahahah yeni okudum bunu gay alert dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf seninle yattı diye usulca sokulup "ben gay'im" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 benim de uykum geldi. ama sabah iş yerimizi ben açıcam, 5 gibi gitmem lazım. bu saatten sonra da uyunmaz. ben de sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar