Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 cift laf.

dory

Öne çıkan mesajlar

zamanin elinde olmayan ne var?
herseyin kontrolu zamanin ellerine verilmis, semi-god kivaminda bir kavram zaman..
cok da garip karakterli bu "yari tanri zaman".
onceleri, oyle iciniz acir ki, oyle zor gelir ki size, oyle gecmez ki "zaman", acilariniz tazeyken, yalvarirsiniz.. "nolur unutmama izin ver.."
yasadiklariniz, her zaman aklinizda oynayan birer film karesidir, gozlerinizin gormedigi anlarda, beyniniz izletir, hep taze kalir acilar, hem aci verir "zaman.."
sonra bi bakmissiniz, oyle bi akip gitmis ki.. oyle seyler yitip gitmiski benliginizden, inanamazsiniz yasadiklariniza.. bi baskasinin hayatını izliyormus gibi, bi biyografi okuyormuscasina dinlersiniz kendi sesinizden kendi hikayenizi, tabi kendinizin degilmis gibi..
sonra iyice bulaniklasir hatiralar, simalar secilmez olur, sesler hatirlanmaz, koku yitip gider, umut cekilip alinir.. bombos kalirsiniz, giden gitmis, kalabilmisse biseyler sag buyrun onlar sizindir..

zaman cok acimasiz bi tanriyi oynar hayatimizda.. o istediginde cabucak, istemediginde birer igneyle tunel kazmak gibi yasariz olaylari.
gun gecmiyor ki derler ya, işte sorumlusu O'dur. su gibi akan gozyaslarini, bi kaç damlaya ceviren, belki sonralari sadece bi kalp agrisiyla odullendiren O'dur.

ya da nasil gecti habersiz, o guzelim yillarim der ya bulbul sesli kadin..

guzel anlariniza hic acimaz, yasatip aliverir hemen.. hic hatirlamam, aylarca etkisinden cikamadigim guzel bi anim olsun, hep zihnimde yasasin, gozlerimi her kapadigimda o ani tekrar tekrar yasayıp, icimde huzur bulayım.. hemen ucup giderler, tadi damagimizda..

tanriya inanmak cok karmasik bi konu oldu benim icin, ama zamana inanmak ise.. bunu istemeden de olsa yaptim..

akrepler de zaman demisler..
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi bi anımı anlatıcam da topik dorinin olduğundan çekindim.
özetle 6 ay bekledim, gece gündüz sigara artı alkol artı footballa manager kombosuyla unutmala çalıştım banamısın demedi. sonra oturdum 2 gün sağlam kafayla düşündüm, kurtuldum. bu işler böyle maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi dory testere abimizin dediği gibi ''Zaman bir yanılsamadır.''Aslında zaman diye bir olgu yok insanlar zamanın var olduğunu varsayıyor.
Bir saatin yelkovanının her ilerleyişinde zamanında ilerlediği varsayılır ; halbuki bunların hepsi ekvator yada ekliptik açı gibi varsayımdır.
Bazen seneler önceki bir olay sanki bir dakika önce gibi gelir bazen saniyeler geçmek bilmez.
Bunlarının bütün hepsini yapan insan zihnidir
Sosyal ağlarda paylaş

bol nokdanokda'lı, düşündürücü bi yazı olmuş dori.
işte hayatı biraz hareketli yaşamak lazım sanırım, "ah ah neler yaşamıştım" diyemeden başka bişeyler yaşamak filan. "ortamslara ak partilerin garısı ol" demiyorum da yani, aklını faal tutman lazım işte yeni yeni şeylerle, boş bir anda hemen pörtlüyor çünkü o zamanın üzerine yama yaptığı hedeler.

baya ciddi bi mesaj oldu, örtmenim imzalayıp yıldız koyar mısınız :))))9
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...