dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=dOkNPl73Rv0 http://www.youtube.com/watch?v=kmcUDD6ML0w ve bunlara karşılık ermeni bi elemanın -feci uyduruk- yanıtı http://www.youtube.com/watch?v=kJvkQyjZqbU baba kafatası beyninin çalışmasını engelleyen adamı hangi milletten olursa olsun sevmiyorum. hani benden de sağlam bi ırkçı düşmanı çıkabilir, zihinsel olarak bu arkadaşlara güzel bi american history-x kaldırım sahnesi yaşatmak isteyebilirim. ancak gerçek hayatta şiddetten nefret ediyorum. dolayısı ile pas geçiyorum.. argh! hata olacak olan "ermeni soykırımı" veya "hrant dink cinayeti" veya bir aydınının peşinden üzülmüş bilinçli halkın tepkisi ile hocali katliamını bir arada eritmeye karşılıklı değerlendirmeye çalışmaktır, bunları yarıştırmak, kapıştırmaktır.. çünkü bunlardan herhangi birini yaptığınız anda bir tarafın ırkçılığını yapıyor oluyorsunuz ve sizin de kafatasınız hafiften beyninizi sıkıp, çalışmasını engeller hale geliyor. e ben de bundan hoşlanmıyorum yukarıda belirttiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Cuce said: manasız bi şekilde dramitize edilmiş. yazını toptan okudum, katıldığım noktalar yok değil de. manasız bir biçimde dramatize edilmiş nedir abi? bunda dramatize edilmeyecekse hangi konuda edilecek acaba? bilimsel makale mi bekliyordun, maillerde insanların birbirine forwardladığı? yazı kalitesi hakkındaki yorumlara hiç girmiyorum zaten. tamamen "ad hominem". karalama defterine açılmadı ki yazı, yollayan uslubuyla ilgili eleştiri beklesin. nedir yani, merak ediyorum, aman ne güzel olmuş mu diyor dalga geçen, ahaha diye gülen, araya girip espri yaptığını zanneden arkadaşlar. insanlığınıza şaşıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 abi böyle bi konuda da kapışmayın allasen. dramtize edilmiş işte. haklı ama sonundaki olayı başka yere bağlama olayı yalnış. onun dışında tabii ki dramatize edilecek ki herkes anlasın olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 he yaa artı bir sana rep hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şöle bişi yapıyorum.. yazı kaynaklar içeren ve daha detaylı bir hale gelene kadar kilitliyorum. başlığı hocali katliamı olarak değiştirip ilk sf'ye benim koyduğum linkleri ve youtube'dan apardığım belgeseli koyuyorum. konu ile ilgili detaylı ve düzeltilmiş yazı geldiğinde onu koyuyor ve cevapları düzenliyorum ve tekrardan kullanıma açıyorum. çünkü bu şekilde bırakırsak bu vahim ve elim konu sadece boş bir tartışmaya dönecek hiçbir yere varmayacak. ne bir bilgi aktarımına ne de doğru düzgün bir tartışmaya çıkmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar