Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ya bi daha çalsana bi işim çıktı bak ben dinliyorum şimdi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bravo Windshade., Muthis ya. Da olum sen heyecanliyim meyecanliyim dedinde caliyon bakiorumda Hadi iyi olacak. (abi 1 gun nbon stop yayin nedemektir ya..Ne buyuk bir Mp3 arsividir o ne tur bir baglantidir) Bende istiyorum kardesim,[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ehe ne demek siz isteyin yeterki sirnak gibi bir sehirde yasiyorum yapicak bisi yok :) 10mbit cable net olunca hehe takilyiorum iste amacim sizleri mutlu ederek bi sekilde mutlu olmak hic bi yerde staff olamadik bari burda takiliyim diyorumda[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ha bu arada sizin saate gore pazar aksami 1den beri yayindayim[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 *insanlar özenir* sağol bu arada tam şimdi watching over me başladı kutluyorum[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 October 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 müzik bölümüne taşıyoruuum, taşıyoruuuum... taşııııı-dım!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bide dinleselerrrrrrrrrr ema aplaaaaaaaa[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sadık bir dinleyicinim ben :)) helloween - sole survivor judas priest - breaking the law var mı?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 wj dj cj windshade hizmetinizde :)[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 büyüksün windshade[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 lan yayın gitti (şimdi geldi)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 October 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yayin var gozukuyo bende sanirim sorun sende[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 obaaaa no more tears if we live for a hundred years amigos no more tears[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ya ya ah bide microfon olsa canadali cikartip roportajlar yapicamda bohu microfon alicak param yok huhu[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kaç saattir yayındasın?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sizin saate gore pazar gecesi saat 1den bu yana arada bi 30 dakka falan ciktim bi wj arkadsin yayin saatine tecavuz etmism bilmeden de :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yaşam destek ünitesi? jedi academy oynayacam varsa starwars müzikleri güzel bi tane çalarmısın (imperial march olabilir meselaa)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dur dur ozzy den i just want you yu çal[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sağol :D :D :D[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 birazdan off servis olucam ama radyo acik kalicak kendi capinda[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 http://pimpsare.us/up/files/son.JPG[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yayindayim[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ah pepelek efem ah fm ah[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus
Öne çıkan mesajlar