SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Şimdi arkadaşlar her seferinde aynı sorunu yaşayıp format atmaktan bıktım. Lütfen yardım edin. Şimdi geçen gün her zaman ki gibi pc başına geçip vistayı açıp msn tıkladım ve bana geçen 4 ay önceki ile aynı hatayı verdi. Ne hatasımı ? şimdi msn messengera tıklayınca biraz işlem yapıyor duruyor, sonra yeniden tıklıyorsun 3 tık 5 tık derken yönetim pencerisini bir açıyorsun arkaplanda çalışmakta olan zilyon tane msn messenger var. Hadi görevlerini sonlandırayim diyorsun o zamanda biri hariç hepsi sonlanıyor ve o kalan bir taneyi ne yaparsan yap sonlandıramıyorsun. Herşeyi denedim silip yeniden yükleme, beta 9.0 kurma (oda aynısını yapıyor). Kısa bir sorun var ama beni aşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ? Microsoftu aradım dedim böyle böyle yarım saat telefonda kulp bulmaya çalıştılar. Yok lisanslı mı? yok kaç bilgisayara yüklü en son hotmail hesabı ücretsiz olduğundan biz destek veremiyoruz diyip kapattılar.. Kısaca çıldırmak üzereyim formata az kaldı messenger'ım nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ?? bilmeem.. cevap gelene kadar msn alternatiflerini deneyebilirsin.. yok ben kurmam program diyorsan http://www.meebo.com/'u dene. oradan bağlan.. cevap gelir elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ben Vista'da live messenger kurmaya kalktıydım en son. Kurulum yaklaşık 4-5 dakika içinde tamamlanmayınca sinirlendim yemişim live messenger'ı diyerekten Pidgin kurayım dedim. Bir dakikada kuruldu ve kullanıma hazır hale geldi. O günden beri Vista, Linux vs farketmiyor sırf Pidgin kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ya bende ubuntuda pidgin kullanıyorum gayet memlunumda... Ubuntuda 1-2 küçük problemim var (ki en önemlisi adam gibi h264 ve .mkv uzantılı video çalıştıacak bi program) onları halletsen tövbe vistaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar