Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bundan ne anlam çıkar şimdi?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar;

Ben bir kıza çıkma teklifi ettim yani ona hediye alarak(kalpli kartlı bir şeydi üstelik) onu sevdiğimi söyledim uzun süredir de arkadaştık zaten.Ama reddetti beni.Bir şey hissetmediğini söyledi.Zamanında hoşlanıyorum seviyorum falan demişti sınıfta arkadaş muhabbetinde herkesin ortasında ama ben emin olamamıştım.O sözleri için de şaka yaptığını söyledi.

Fakat hiçmi şansım yok ilerisi için dediğimde,"olur veya olmaz diye bir şey söyleyemem " dedi.Bundan ne anlam çıkar sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, herkes birileri tarafindan sevilmek ister karsilik vermese bile.
insanin yapisi sanırım, herkes beni sevsin ama ben istedigim insanla cikayim, lakin bu süre icinde birileri peşimde koşmaya devam etsin de havama hava katayım.

bu umit vermek icin değil, kendi egosu adina soylenmöis bi soz gibi geldi bana.
olcak olsa simdi olurdu, olmaz demiyorum ne demek yaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar seviyorum hoşlanıyorum derken pek ciddi gibi değildi zaten geyik muhabbeti ortamı vardı o esnada bir arkadaş sormuştu direk seviyormusun onu diye o da evet hoşlanıyorum seviyorum demişti sonra ooooo falan muhabbeti dönmüştü işte sınıfta bence ciddi olsa gelir yüzüme söylerdi direk..
Sosyal ağlarda paylaş

sakın üstüne gitme daha fazla, yoksa senden iyice uzaklaşır, bişeylerin oluru vars azcık dahi, bunu olmuş yapmak için kaçma sırsına sana gelmiş, güçlü (trip değil asla) sanki hiç bişey olamış gibi göz temasına girmeden o yakınlarındayken takıl, gene bişey olmayacaksa zaten olmaz önüne bak..

ego tatminine meze olma
Sosyal ağlarda paylaş

anladım, zor durummuş ozaman senin için, yakınlarında olsa bi oyunbazlık, bir kurnazlık ( alidesidero misali) belki işler gene yolunaa girerdi..

bir olayın oluru ya vardır ya yoktur, en fazla doğru zaman olabilir bunun açıklaması belki fakat ilerde ne olur bilemem lafı çok sıkıcı demode olmuş bi laftır, sana söylenince hatta, allahım ne hallere düştüm baksana bide çikolata yapıyor dedirten cinstendir.. ondan dolayıda gene önüne bak derim..

hepsinin dışında sen medenice isteğini dile getirmişsin, olmamışsa olmamış, sakın kendini kötü de hissetme
Sosyal ağlarda paylaş

_TaYFo_ said:

"olur veya olmaz diye bir şey söyleyemem " dedi.Bundan ne anlam çıkar sizce?

kızma darılma ama böyle karılar basit karılar gerçekten..
yani istediğimde gelir senle takılırım sonra sıkılırsam çeker giderim şuan başka bi erkekle ilgileniyorum.. diyor sana yani seni yedeye atıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben ce hiç umutlanma kız yuvarlak ifadelerle konuşmuş. ilerde olabilr mi yanıtına da verdiği cevap bu şekilde.

boşver kızı asıl kritik zaman şimdidir. kıza umutlanıp ta gönül bağlama çok kötü olur senin için. daha önce ret yemedin mi onlar gibi düşün.

senden hoşlandığını söylemesi ben ce arkadaşları arasında o topluluk için konuşuyorum gülme malzemesi çıksın diyeydi ben ce. ve kız da şaka yaptım demiş bak sana eğer ciddi birşey olsa direk senin yanında başbaşa neden konuşmasın veya şimdi teklifine hayır demez de evet derdi. veya en azından düşüneyim derdi bence

kışın güneşine kızın gülüşüne kanmayacaksın. kız bu(böyle olanlar için bahsediyorum herkız için demedim) hayranım artsın diye popülaritem artsın diye ilgi odağı olayım diye güzel desinler diye .............ona buna güler.( teklif ettiğin o kız da böyle birisi ben ce ) lise de kavgalar neden çıkıyor zannediyorsun. ama aynı adamlar kızsız bir ortamda maç seyreder gezer her türlü şeyi yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de kız mı yok ya salla gitsin

en büyük ceza görmemezlikten gelmedir.

şimdi bana o leyla mecnun aşklarından bahsetme. var sa sen göster bana ve .ıkıntılık yapıp ta mecnun olacağım ben diyorsan karışmaz kimse sana ve yoluna devam edersin.

nereye kadar bakırköy ruh ve sinir hastanesi son durak olur. orada bol bol şarkı yaparsın
Sosyal ağlarda paylaş

belmondo said:
bir de kız mı yok ya salla gitsin

en büyük ceza görmemezlikten gelmedir.

şimdi bana o leyla mecnun aşklarından bahsetme. var sa sen göster bana ve .ıkıntılık yapıp ta mecnun olacağım ben diyorsan karışmaz kimse sana ve yoluna devam edersin.

nereye kadar bakırköy ruh ve sinir hastanesi son durak olur. orada bol bol şarkı yaparsın

Arkadaşlar başta yorumlarınız için cümleten eyvlh ;)

Kardeş son cümlen komiğime gitti iyi anlamda, inanırmısın Ataköyde oturuyorum yani dediğin hastaneye pek uzak sayılmam :)

Dediklerine katılıyorum mantıklı olmak gerekirse.Ama ben o kızı çok sevmiştim bana da hem msnde hem de o arkadaş ortamında seni seviyorum diye ümit vermişti ama hiç yüzyüze gelip konuşmadı benle.Ona ilk açıldığım zaman tanışmamızdan 1 sene sonra olmuştu onun için yaptığım şarkıdan bahsetmiştin.Onunsa cevabı oha şaka yapıyorsun,benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şeklinde olmuştu.

Sonra ben pes etmedim.O benle de konuşmasını sürdürdü.Aylarca peşinde koşturdu gene ve sonunda yüzyüze konuşmaya ikna oldu.Ama reddetti 3 hafta önce işte.Artık ne arıyorum ne soruyorum zaten o da beni aramıyor.

Yaklaşık 1.5 yıllık bir hikaye oldu ama ne yazıkki iyi bitmedi.Ona kötü bir söz gene de söylemedim en azından bu 1.5 senelik emeğimden dolayı kendime olan saygımdan.

Ama içimdeki üzüntü sıkıntı pek geçmiş sayılmaz.Düşünüyorum hala bir şey yapılabilirmi diye.Bu konuyu da patinin ortamına güvendiğim için açtım.Ama sanırım başka bir çare kalmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

ben aynen dory nin ilk söylediğine katılıyorum bence bundan sonra hiç "gelecekte noolur bilmem" kısmıyla ilgilenme içinde patlasın (çok pis oluyo gerçekten)

seviyorum ben kin tutmak içimden gelmiyo dersen ayrı o ama bu şekild e kıskanıp geri gelmeye çalışabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ülkemizdeki bayanların merkezi güç ve arıza oldu.. niye mi? çünkü saatlerini dizi izleyip magazin okumala geçiriyorlar vb... görsel ya da psikolojik etkenler..bu dayatmaya duygusal bünyeleri daha fazla dayanamıyor ve yazılımı kabul edip bu dizilerde gördükleri türde arza ve güçlü birini arıyorlar..sonra otuz bölümde kavuşmayan tribal enfeksiyonlar başlıyor virüslü yazılımı yiyen bünyede :) o yüzden ilk kural kimsenin peşinden koşmamak biz erkekler için...kimseyi şımartmayın çünkü bayanlar sandığınız kadar masum değiller oyun oynamayı severler...yaşadığmız çağda o saf aşk maalesef imkansıza çok yakın...bunu şurdan anlayabiliriz; bi eski şarkıların sözlerine bakın bi de bugünkilere...eskiden insanlar aşk peşinde koşup bunun kutsallığını anlatan şarkılar yaparken şimdi herkes intikam şarkıları ya da yok unuttum bebekte bir tur attım türü şarkılar yapıyor ...bayanlar oyun oynamayı severler oynatılmayın derim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...