karabocek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 arkadaslar peki bisi soracagım benım elımde orjinal uo varsa bedava oynayabılırmıyım cunku cok istiyorum gercekten osi de oynamak ... veya bana gecıcı bi sure accountunu verebılecek varmı hevesımı alayım soyle 1 hafta fln ondan sonra sıfrenızı degıstırın naparsanız yapın merak ettım gercekten...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomfighter Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 gidip kendin açsana account bak bu sitelerden açabilrisin: www.amestes.net www.nebula.gen.tr www.quaxis.com www.darkvenue.com www.novaworld.gen.tr tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yanlız arkadaş OSI demiş sen biraz sallamışsın insanları tersleyeceğine yazdıklarını okusan daha iyi olur bence... Yanılmıyosam gigex.com dan 15 gün deneme accountu açabiliyodun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar