Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynamaya hevesiysek 26 Nisan 2008 saat 20:30 gelin başlayalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:
elanın sitesinde geri sayım gibi bişi var.1 senedir geri sayıyolar.yaklasık 250 gün falan kalmış :)

valla uzun yıllar sora elanda oynamıştım.bence lvl sistemi 10 numara.bu da öyle olcaksa süper.ben haritanın bi ucunda tek başıma macro yapmiyim yani

charım vardı banka must dolu pöf acılsın
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende kayıt oldum oraya ama dayanılcak gibi değil ya deli gibi oynamak istiyorum şu an . Gerçi çocukken aldığım tadın yanından bile geçemez eminim ama napalım artık .
Mesaj tarihi:
vallaha dayanılacak gibi değil
kazık kadar adam oldum uo diye yanıyorum. :)

ek olaraktan bronxun forumda "hiç sesin soluğun çıkmıo yine yalan olcak heralde" şeklinde gelen mesaja verdiği cevabı koyayım.
Merhaba Arkadaşlar,

Haklısınız evet, ben de katılıyorum tamamen görüşlerinize, daha transparan olmalı tüm güncelloemeler ve gelişmeler yeterince hızlı gitmiyor. Sebebi şu aralar çalıştığım işyerinde geliştirdiğimiz proje'nin çok ciddi bir aşamada olması ve haliyle tüm zamanımı ona yönlendirmem gerekiyor.

Eve geldiğimde ve hafta sonları da bir an önce beta yayınına başlayabilmemiz için Calion'u, yani haritayı geliştiriyorum, başka bir konuda bahsettiğim gibi 12 ayrı bölgeden oluşuyor harita ve 7 bölge tamamlandı, 4 bölge'de çeşitli düzenlemeler yapılması gerekiyor ve 1 bölgede diğerlerine göre daha uzun bir çalışma/inşaa gerekiyor.

Malum tek başıma olmamdan da ötürü çok hızlı ilerleyemiyorum, sonuç olarak gelişmeler özellike şu aralar belki çok sık gelmiyor ama her gün mutlaka bir problem daha çözülüyor, birkaç yeni özellik daha bitiyor, yani proje gelişiyor, ilerliyor.

Arkamızda Ontek gibi bir firma durduktan sonra Avaholm'ün açılmaması gibi bir durum olamaz, bunlar asılsız dedikodulardır.
  • Yeni Oluştur...