Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Black-ice said: www.avaholm.com buraya da yapmışmıydım reklam? boşverin onları, doldurun şu serverı, efsane olcak.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 okudum biraz ve beğendim pek apaçi de göremedim bol bol pati ile seraphim var gibi =)
Voys Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 uo da adam kesınce experience almak lazım bence
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 im por attığın adamı kesmiş sayılıyorsun UO'da o adam öldürülünce.Nasıl olcak o dediğin?
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu olayın gerçekleşmemesinin 1.yıl dönümünü kutlayalım o.O
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 uo ya başlayalım o zaman hatta benim ailemi orçlar kesmiş olsun onun repesini yapim:S
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Red said: elanın sitesinde geri sayım gibi bişi var.1 senedir geri sayıyolar.yaklasık 250 gün falan kalmış :) valla uzun yıllar sora elanda oynamıştım.bence lvl sistemi 10 numara.bu da öyle olcaksa süper.ben haritanın bi ucunda tek başıma macro yapmiyim yani charım vardı banka must dolu pöf acılsın
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Fortuna said: im por attığın adamı kesmiş sayılıyorsun UO'da o adam öldürülünce.Nasıl olcak o dediğin? son vuran
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu sistem monster'larda çalışmıyor dimi (:P)
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sphere server varmı bu aralar güzel oynanabilicek
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Avaholm'a ben de kayıt yaptım bence orda toplanalım, bakalım bekliyoruz açılmasını.
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ne zaman açılacak bi bilginiz var mı?
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bende kayıt oldum oraya ama dayanılcak gibi değil ya deli gibi oynamak istiyorum şu an . Gerçi çocukken aldığım tadın yanından bile geçemez eminim ama napalım artık .
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 vallaha dayanılacak gibi değil kazık kadar adam oldum uo diye yanıyorum. :) ek olaraktan bronxun forumda "hiç sesin soluğun çıkmıo yine yalan olcak heralde" şeklinde gelen mesaja verdiği cevabı koyayım. Merhaba Arkadaşlar, Haklısınız evet, ben de katılıyorum tamamen görüşlerinize, daha transparan olmalı tüm güncelloemeler ve gelişmeler yeterince hızlı gitmiyor. Sebebi şu aralar çalıştığım işyerinde geliştirdiğimiz proje'nin çok ciddi bir aşamada olması ve haliyle tüm zamanımı ona yönlendirmem gerekiyor. Eve geldiğimde ve hafta sonları da bir an önce beta yayınına başlayabilmemiz için Calion'u, yani haritayı geliştiriyorum, başka bir konuda bahsettiğim gibi 12 ayrı bölgeden oluşuyor harita ve 7 bölge tamamlandı, 4 bölge'de çeşitli düzenlemeler yapılması gerekiyor ve 1 bölgede diğerlerine göre daha uzun bir çalışma/inşaa gerekiyor. Malum tek başıma olmamdan da ötürü çok hızlı ilerleyemiyorum, sonuç olarak gelişmeler özellike şu aralar belki çok sık gelmiyor ama her gün mutlaka bir problem daha çözülüyor, birkaç yeni özellik daha bitiyor, yani proje gelişiyor, ilerliyor. Arkamızda Ontek gibi bir firma durduktan sonra Avaholm'ün açılmaması gibi bir durum olamaz, bunlar asılsız dedikodulardır.
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Avaholm şukela bir şeymiş ya, bakıyorum hemen .
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 geçen seferde iş yerindeki yoğun çalışmalarımlı bi yazı yazmıştı bronx :D
Öne çıkan mesajlar