BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 http://www.amazon.com/Ultimate-Dungeons-and-Dragons/dp/B0015R6JES/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1209010944&sr=8-1 $49 Product Features * The ultimate Dungeons & Dragons Collection! Includes 8 complete games on 17 cd's! Ultimate Dungeons & Dragons contains the following games from the Dungeons and Dragons Series. * Neverwinter Nights, Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide, Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark * Baldurs Gate, Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast Baldurs Gate 2: Shadows of Amn, Baldurs Gate: Throne of Bhaal * Icewind Dale, Icewind Dale Heart of Winter, Icewind Dale 2 * Temple of Elemental Evil, Dragonshard, Demon Stone rafta gordugum anda kaptim direk :D
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Oha oha oha kuduz fiyat Nerde lan benim kredi kartım abowwww
Anason Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben alali 3 gun oldu, fena degil ama icinde sadece cd ve cd-key kagidi var, yani bi ufakta olsa manual gibi birsey yok.
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ohahah süper ötesiymiş O_o Nosebleed geçirdim görünce, o derece... Alınası oyun setleri listesine kafadan girdi direk.
venom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ALLAH!( NOLUYOR LAN İMANA GELDİM o.O) Alıcam olum bunu!Zeratull belamı versin alıcam
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yuuuuhhhh super toplamis adamlar. Turkiyede varmi bu ?
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Temple of Elemental Evil Dragonshard Demon Stone Bunlar nasıl? Diğerlerini 2312 kez bitirdim. :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mirage said: Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Temple of Elemental Evil Dragonshard Demon Stone Bunlar nasıl? Diğerlerini 2312 kez bitirdim. :) Shadows of Undrentide biraz zayıf kalıyor ama eğlenceli genede. Hordes of the Underdark bir iki saçmalığı dışında (MIMIC KOVALIYORUZ LAAAN) gayet zevkli. Red Dragon Discipline = LOVE Temple of Elemental Evil - ÇOK güzel düşünülmüş motor ve PnP'ın en iyi çevirisi ama hızlıca çıkarılmış ve belkide yarısından fazlası eksik, buglı oyun Dragonshard - IMBA açılış demosu, bleh oyun Demon Stone - Eğlencelik LotR aksiyon oyunu kopyası. Patchsiz hayat söndüren bugı var
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Teşekkürler Kaede Avrupa'da yok mu bu? Amazon.com ve bir iki amerikan sitesi dışında bir yerde göremedim. İngiltere'de falan nerde bulunur? Almanya da olur ama Almanca olmaması lazım. :p
R@mses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Amazon türkiyeye göndermiyo değil mi
kfg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oyun gondermiyor, dvd kitap falan gonderiyor...
tunca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark süperdir tavsiye ederim. nwn serileri içinde en zevklisi bence. mask of the betrayer ile kapışır.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 goblin gibi pıtır pıtır drow kestiğimiz paket değil miydi bu sfdfsd
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ewt.pek aman aman bişey gelmemişti bana.cleric im fazla güçlüydü ondanda olabilir.
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 direk amerikadaki halama sipariş ettirdim. O.O yani.
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 belli bi kitlesi olan bi persistent world nwn serveri bulsam cok guzel olcak :D akil sagligim icin yeni pc alana kadar nwn2'yi bi kenara birakmayi dusunuyorum :P
Öne çıkan mesajlar