BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 http://www.amazon.com/Ultimate-Dungeons-and-Dragons/dp/B0015R6JES/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1209010944&sr=8-1 $49 Product Features * The ultimate Dungeons & Dragons Collection! Includes 8 complete games on 17 cd's! Ultimate Dungeons & Dragons contains the following games from the Dungeons and Dragons Series. * Neverwinter Nights, Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide, Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark * Baldurs Gate, Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast Baldurs Gate 2: Shadows of Amn, Baldurs Gate: Throne of Bhaal * Icewind Dale, Icewind Dale Heart of Winter, Icewind Dale 2 * Temple of Elemental Evil, Dragonshard, Demon Stone rafta gordugum anda kaptim direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Oha oha oha kuduz fiyat Nerde lan benim kredi kartım abowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben alali 3 gun oldu, fena degil ama icinde sadece cd ve cd-key kagidi var, yani bi ufakta olsa manual gibi birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ohahah süper ötesiymiş O_o Nosebleed geçirdim görünce, o derece... Alınası oyun setleri listesine kafadan girdi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ALLAH!( NOLUYOR LAN İMANA GELDİM o.O) Alıcam olum bunu!Zeratull belamı versin alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yuuuuhhhh super toplamis adamlar. Turkiyede varmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Temple of Elemental Evil Dragonshard Demon Stone Bunlar nasıl? Diğerlerini 2312 kez bitirdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mirage said: Neverwinter Nights: Shadows of the Undrentide Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Temple of Elemental Evil Dragonshard Demon Stone Bunlar nasıl? Diğerlerini 2312 kez bitirdim. :) Shadows of Undrentide biraz zayıf kalıyor ama eğlenceli genede. Hordes of the Underdark bir iki saçmalığı dışında (MIMIC KOVALIYORUZ LAAAN) gayet zevkli. Red Dragon Discipline = LOVE Temple of Elemental Evil - ÇOK güzel düşünülmüş motor ve PnP'ın en iyi çevirisi ama hızlıca çıkarılmış ve belkide yarısından fazlası eksik, buglı oyun Dragonshard - IMBA açılış demosu, bleh oyun Demon Stone - Eğlencelik LotR aksiyon oyunu kopyası. Patchsiz hayat söndüren bugı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Teşekkürler Kaede Avrupa'da yok mu bu? Amazon.com ve bir iki amerikan sitesi dışında bir yerde göremedim. İngiltere'de falan nerde bulunur? Almanya da olur ama Almanca olmaması lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R@mses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Amazon türkiyeye göndermiyo değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oyun gondermiyor, dvd kitap falan gonderiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark süperdir tavsiye ederim. nwn serileri içinde en zevklisi bence. mask of the betrayer ile kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 goblin gibi pıtır pıtır drow kestiğimiz paket değil miydi bu sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ewt.pek aman aman bişey gelmemişti bana.cleric im fazla güçlüydü ondanda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 direk amerikadaki halama sipariş ettirdim. O.O yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 belli bi kitlesi olan bi persistent world nwn serveri bulsam cok guzel olcak :D akil sagligim icin yeni pc alana kadar nwn2'yi bi kenara birakmayi dusunuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar