owshit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Evet kimler iguana besliyor (besledi) dökülsün ortaya bakalım.Eve almayı düşünüyorum bir tane bildiklerinizi anlatırsanız ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Sevsen anlamaz gel desen gelmez. Ne zevk alırsınız öyle şeylerden? Farklılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bilge hayvanlar evde olsun bir tane artist artist gezsin istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 eve misafir gelmez ha iyi fikir aslında ben de almayı düşünüyorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 doğrusu nasıl aynı evde yaşayabileceksin merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yazık hayvana sen bi japon balıgı al onada uzaktan bakarak seversin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 öyle demeyin ya oyuncak gibi, yeşil yeşil pek sevimli tipi de. ben petshoptan her geçerken izliyodum, hep bakıyorum hayvan aynı şekilde, dedim allahalla bu oyuncak falan heralde bizi yiyolar.bigün gene izlerken bi çevirdi kafasını bana doğru, ben tabi ciyaaaaak.işte bu, sevmediğim misafirlerin başına gelirse gerçekten çok eğlenirim :D hiçbişi için alınmasa bunun için alınır iguana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 e hocam hayvan kımıldamaz tabi koyuyolar zavallıyı camdan bi kümese hayvan kafayı yiyo gelen geçen bakıyo cama vuruyo bende olsam kımıldamam yani ne yapsam batar bunlara en iisi etliye sütlüye karışmıyım mantığıyla yaşarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende istiyorumda bakımı çok zor. belki bi ara göze alıp alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan.. cafer di galiba adı unuttum şimdi asfsd şunun tatlılığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu ne yazıkki iguana degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iguana bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Nota said: nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan.. valla tekneye koyuyordunuz yürüyodu falan , baya gırgır oluyomuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nedir peki o resimdeki hayvan? bize iguana diye söylendiğini hatırlıyorum.. yanılıyor da olabilirim baya zaman geçti çünkü aradan böyle yürüyüşü falan çok garipti omuzlarmızda falan gezdi hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bukalemun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 luriel'in koyduğu fotodan ürktüm yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Birçok insan bukalemunları iguana sanıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iguana adam yer be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Nota said: nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan.. valla tekneye koyuyordunuz yürüyodu falan , baya gırgır oluyomuş cidden. ahahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 evet haklısın ya bana yanlış söylendi yada ben yanlış hatırladım. bukalemunlar tatlı diyim kıvırayım o zaman :p ayrıca iguana da çok büyükmüş doymaz o hayvan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o normal degil ya normalde 1.5 metre felan oluyolar sanırım. o fazla gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 anammmm! iguana değil o timsah, indir onu yere indir, valla koparır bitarafınızı! türkiyede o kocaman yaratığın işi ne be hocam; şöle miniğinden olur, ekvator mu burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi o resim fake değil mi fake olduğunu söyleyin :S lan o hayvan kuyruk attımı adamın boyununu kırar be not: ben besledim iguana ama soran arkadaş uçmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: Nota said: nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan.. valla tekneye koyuyordunuz yürüyodu falan , baya gırgır oluyomuş cidden. evet yürüyordu. kendisini benzettiğimiz biri vardı o yüzden gırgır oluyor dedim. nerde bir garip cümle görseniz hemen altını deşiyorsunuz geyik çıkarıyorsunuz vallahi pes. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar