Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler arasında iguana besleyen ?

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
öyle demeyin ya oyuncak gibi, yeşil yeşil pek sevimli tipi de. ben petshoptan her geçerken izliyodum, hep bakıyorum hayvan aynı şekilde, dedim allahalla bu oyuncak falan heralde bizi yiyolar.bigün gene izlerken bi çevirdi kafasını bana doğru, ben tabi ciyaaaaak.işte bu, sevmediğim misafirlerin başına gelirse gerçekten çok eğlenirim :D hiçbişi için alınmasa bunun için alınır iguana :D
Mesaj tarihi:
e hocam hayvan kımıldamaz tabi koyuyolar zavallıyı camdan bi kümese hayvan kafayı yiyo gelen geçen bakıyo cama vuruyo bende olsam kımıldamam yani ne yapsam batar bunlara en iisi etliye sütlüye karışmıyım mantığıyla yaşarım :)
Mesaj tarihi:

nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan..

cafer di galiba adı unuttum şimdi asfsd

şunun tatlılığına bak

Mesaj tarihi:
Nota said:
nesini sevmiyorsunuz ki tanıdğım bir tekne sahibi besliyordu yazın baya gırgır oluyor böyle tekneye koyuyorduk yürüyordu falan..

valla tekneye koyuyordunuz yürüyodu falan , baya gırgır oluyomuş cidden.
Mesaj tarihi:
nedir peki o resimdeki hayvan? bize iguana diye söylendiğini hatırlıyorum.. yanılıyor da olabilirim baya zaman geçti çünkü aradan

böyle yürüyüşü falan çok garipti omuzlarmızda falan gezdi hep :)
Mesaj tarihi:
kitana said:
Nota said:

ahahhaahaha
Mesaj tarihi:
evet haklısın ya bana yanlış söylendi yada ben yanlış hatırladım. bukalemunlar tatlı diyim kıvırayım o zaman :p

ayrıca iguana da çok büyükmüş doymaz o hayvan :)
Mesaj tarihi:
anammmm! iguana değil o timsah, indir onu yere indir, valla koparır bitarafınızı! türkiyede o kocaman yaratığın işi ne be hocam; şöle miniğinden olur, ekvator mu burası :D
Mesaj tarihi:
kitana said:
Nota said:

evet yürüyordu.

kendisini benzettiğimiz biri vardı o yüzden gırgır oluyor dedim. nerde bir garip cümle görseniz hemen altını deşiyorsunuz geyik çıkarıyorsunuz vallahi pes. :)
  • Yeni Oluştur...