MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 şöyle60-70 milyon arası kaliteli 5.1 destekleyen bi seskartı arıyorum.Creative Live Value var aklımda ama bildiğiniz daha iyisi varsa bu fiyatlarda önerileriniz iyi olur.[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İyi daha ne güzel al onu creative taş gibidir[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 peki bu eax denen sistemi hangileri destekliyor benimki live ve desteklemiyor onu biliyorum bu da onemli bişi ona gore alalim yani[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 audigy serisi destekliyor eax ı... ya live ın da desteklio olması lzm bnm bildiim :) alcaksan creative audigy al derim (şu an ki kartım, gayet memnunum) audigy serisi geniş... audigy 1 var 2 var platinium - live - surround fln epey seçenek var... fiyatı sana uygun olanı al...
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hmm deminki tavsiyemi geri alıyorum :) çünkü 5 dakika önce audigy ses kartım son nefesini verdi :P bkz: ses kartı bozulur mu? topici
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ah nobody naptin biz gittik aldik karti :D yok beni şu eax sorunundan kurtaracak bişi lazim boccob para çok herhalde sendeki kart biraz pahali?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 al o dediğini işte en iyisi..[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected]
Öne çıkan mesajlar