Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Soru

Dddbb

Öne çıkan mesajlar

1)Df nin lootunu açabilcek derecede dmg verdiysen daha fazla vermiş olman farketmez o kadarı yeterli yani.
2)Artık luck farklı işliyor df de. Aşşağıda yazıcam.
3)Bildiğim kadarıyla azaltmıyor.
4)Başlangıç olarak sanırım %3 dü ancak yeni bi sistem geldi ve artifact düşme sistemi değişti.Df point sistemi var. Sen df de ne kadar çok kasarsan ne kadar çok dmg verirsen pointinde o kadar artıyor.Pointin arttıkçada düşürme şansın artıyor.Luck da point kazanma hızını arttırıyor.Yani tamamen atıyorum 5 kazancakken 10 kazanıyorsun.

Detaylı bilgi: http://www.uoguide.com/Doom
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden Df den %3 oranında , boss lardan 1 oranında düşürme şansın vardı , ama artık point sistemine geçildi ne kadar çok df ve boss kesersen o kadar çok arti düşer , yanlız yeni sistem artifactlerin fiyatlarını oldukça düşürdü 40mlik orny 10m ye düştü , 50-100k ya bile artık arti alabiliyorsun..ama şöyle birşey var artık sıkılmadan kasıyorsun çünkü biliyorsunki her 2-3 saatte 1 arti düşecek..
Luck arti düşümeyi etkilemiyor ama lootları etkiliyor , df nin lootlarına oldukça iyi hatta en iyi diyebiliriz , 10,20,30 m değerinde itemleri iyi bir luckla lootdan çıkarman oldukça mümkün..
Party olayına gelince arti düşürmeyi etkilemez ama boş yere lootlarını başkalarıyla paylaşmış oluyorsun , party doom da pek iyi bir olay değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplarınız için çok saolun. Bir sorum daha olucak;

Guild içinde konuşma nasıl oluyordu? Eskiden konuşuyorduk ama şimdi bir türlü hatırlayamadım. /g /guild gibi bi şeydi sanırsam.

Son bir soru daha;

Bone Daemon keserken en çok can götürene mi Skull düşüyor? Yoksa en çok can götüren party'e mi düşüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bir kaç sorum daha olucak, yanıtlarsanız çok sevinirim;

itemleri enhance yapmakta luck bi işe yarar mı ??

enhance de heba olma olasılığını azaltmak için hangi statlar daha önemli ?? bs, tai, bowcraft vs. için gereken statlar farklı mı yoksa ?? eğer farklıysa hangi skill için hangi statın önemli olduunu söyleyebilir misiniz ??
Sosyal ağlarda paylaş

ya enhance de sürekli heba ediyor. skill tam. statlarda yüksek, minor arti destekli ve 10luk scroll destekli. ama hep heba ediyor. heba etmesini nasıl azaltabilirim ? kalitesizleri yapıyor. ama ii itemleri hep heba ediyor. ya bi de bi şey daha sorucam. heartwood daki görevleri pek bilmiyorum. şimdi ben o görevleri yaptıkça belli bir olasıklıkla özel item scroll ü felan mı düşcek ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaplıyacağın itemın kalitesi arttıkça kaplanma şansıda o oranda azalıyor.Kötü itemları kaplama olasılığın daha yüksek yani.

Heartwood questleride ayrıntılı biraz.Söylediğin gibi bazı questlerden spellweaving scrollarını elde edebiliyorsun.
http://www.uoguide.com/Spellweaving#Training dan daha ayrıntılı alabilirsin spellweavingle ilgili olan questleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim crafter artık slayer longbow yapabiliyor. Bunu yapmak için bir adet Brilliant Amber gerekiyormuş.

1- Brilliant Amber i nerden bulabilirim? Labyrinth gibi dungeon larda siyah reptalon lardan felan mı çıkıyor? ( bana bu dungeonları felan detaylı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim )
2- Slayer longbow özel loglarla yapılabiliyor mu ? yapılabiliyorsa özel logla yapmak bi şeyler kazandırır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Dddbb said:
Benim crafter artık slayer longbow yapabiliyor. Bunu yapmak için bir adet Brilliant Amber gerekiyormuş.

1- Brilliant Amber i nerden bulabilirim? Labyrinth gibi dungeon larda siyah reptalon lardan felan mı çıkıyor? ( bana bu dungeonları felan detaylı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim )
2- Slayer longbow özel loglarla yapılabiliyor mu ? yapılabiliyorsa özel logla yapmak bi şeyler kazandırır mı?

1- yanlis hatirlamiyorsam brilliant amber'i miningle cikiyor, yada satin alicaksin.
2- Slayer longbow, runic kitlerle yaptigin slayer ozellikli longbow oldugunu var sayiyorum, evet yapabilirsin sadece odunun ozelligini ekler o kadar.degismediyse craft yaptigin esyayi enhance da edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

saolun gerek kalmadı pickaxe ye tek tıklamak yeterliymiş. şu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim:

Crafter karekterimle "slayer longbow" adlı silahtan yapıcam ama bunun için bir adet Brilliant Amber erekiyormuş. ve bunu nerden bulabilirim ??
Brilliant Amber ve benzeri itemler nerden bulunur??
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani koskoca Rend bi minor artifact için mi kesiliyor. beni in por'uyla yatırıo ya. daha yakından vuruşunu görmek kısmet olmadı. gelene kadar ölmüş oluom :d

ya bi de şu dooom artilerinden hangisi daha değerli?

1- Gauntlets of Nobility
2- Spirit of the Totem

Elimde bi 1. var. Ama ben 2. den istiom. Eer aralarında pek fiyat farkı yoksa takas felan edicemde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...