belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 !'^+%&/()=?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sana bir adet "Acayip İnegöl Çiftetellisi" gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 eğlenceli bişi yok diyelim.. habire aynı geyik "yok akp böle" "yok diğerleri böle" emaaann.. zeytinyağlı yaprak sarması getirdi komşu. gittim yoğurt aldım şimdi. yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hakkaten ya ne akp miş. ömrümü yedi. konuşmak istesem bu kadar konuşmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 zeytınyaglı sarmayla yogurt yenmezkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 etli sarma isteriz. onla yoğurt güzel gider bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 avuçla pepsiyi kaldır tepsiyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 AHAHAUAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 akp olmasa konu dışında bir tane yorum olmaz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Masakari said: zeytınyaglı sarmayla yogurt yenmezkı loam komşu getiriyor! "götür bunları, aç, hepsini etle sar getir! hadeee. canım yoğurtla yemek istiyor bunları" mi diyeceydim? "komşu! bana etli yaprak sarması, et, şarap bi de kızını getir!" dasaaa the barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar