asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Şimdi bu Garanti Bankası'nın internet bankacılığındaki sanal kartla alış veriş yaptıkça puan kazanıyoruz, iyi hoş güzel. Ama bunları nerede nasıl harcayabiliyoruz? bir de bir puan kaç yetele ediyor? Sanal Kredi Kartı değil yalnız (Bonus ya da Shop&Miles'ın sanalları değil yani), Sanal kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 abi o komik bişey umudun olmasın yani ondan saçma sapan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hadi ya. bak hayal kırıklığına uğradım şimdi. ne güzel puanlarda birikmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 onların 10 tanesi 1 ykr filan sanırım öyle saçma sapan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 aynı şeyi bende merak ediyorum ya bi açıklama falan yok hakkında süs niyetine koymuşlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Onların harcanacağı bir site var ancak 8-9 aydır under construction. http://www.yesilpuan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Dün mesaj attım Garantiye. Yukarıda verdiğim site artık kapanmış kullanılmıyormuş. Ancak Alo Garanti ile yeşilpuanlarınızı bonusa çevirebiliyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 444 var bende napcam simdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Fişi çek; üfle, tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oke yaptim gidebilrmiyim simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 benimde 160 ytl lik sanal kartımda puan var. ama paracard'ım var sadece benim. alo garanti'yi aradım doğru mu bu puan kullanabilir miyim dedim evet dediler. ama hiç biyerde kullanamıyorum. resmen adam kandırmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar