Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FanSub olusturmak

Phy

Öne çıkan mesajlar

Ben ve bir kac arkadasimin kafasinda boyle bir fikir var. Iste sevdigimiz dizileri animeleri falan turkceye cevirmek istiyoruz (heroes lost naruto vb) Benim asil merak ettigim boyle turkce fansub grubuna gercekten ihtiyac varmi ve bu sitelere bagis yapan varmi. Oyle cok buyuk bir gelir olucagini hic samiyorum ama en azindan site masraflari ciksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe altyazı/fansub grubuna her zaman ihtiyaç var. Bu dönemlik birşey değil zira her zaman her ihtiyaca cevap verebilecek bir grup olamaz. Ki aynı aynı başlıklarda yeni bir çok başlılık olmayacaksa, yeni alternatifler izleyicilere sunulacaksa böyle bir oluşum önem kazanır, çeşitlilik verir en azından.

Divxplanet'e yolladıklarınız (mesela benim çevirdiklerim) sitenin ziyaretçilerine sunduğu ortak hizmeti oluyor ve sizin kendi üretiminiz sadece isim bazında kalıyor. Eğer gerçekten bir gelir etme düşünceniz varsa düzgün bir hosting açmalı ve indirmenin kullanıcı bağışına bağlı olduğu bir sistem kurmalısınız. (Adsense sistemi de olabilir) Fakat ayda yılda bir bölüm çeviren birilerine kimsede bağışta bulunmayacaktır. Eğer ki gerçekten verimli olursanız er yada geç insanlardan gerekli cevabı alabilirsiniz.

Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...