Spidee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Siteden direk alıntı yapıyorum ilk önce: said: Gruplar için ödüller? En çok oy alan 10 grup, 31 Mayıs 2008’de Parkorman’da birbirinden ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşacak. Ayrıca, jürinin seçeceği birinci grup 2.000 CD’lik bir single albüm yapacak. Üstelik Dream TV tarafından da performansı yayınlanacak. Oy verenlere ödüller? 21 Mayıs 2008’de yapılacak çekilişle www.yarisfest.com’da oy veren 200 üye Yarisfest davetiyesi sahibi olacak. Festival günü ise, en şanslı Yarisfest katılımcısı bir Yaris kazanacak. Kazanmak için 19 Mayıs tarihine kadar siteye üye olman, oy kullanman ya da festival günü Yarisfest’e katılıp SMS ile çekilişe katılman gerekiyor. Bu fırsatı kaçırma! Sonracığıma da sizlerden, bir tanecik paticiklerden siteye 1-2 dakika içerisinde kolayca üye olduktan sonra Vera - Rüya Sineması için oy kullanmanızı rica ediyorum. İstediğinize oy vermekte özgürsünüz tabi, ama Vera için kullanırsanız oynarınızı beni mesud edersiniz canlarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Spidee said: bir tanecik paticiklerden yağa bak =) ben feysbukundan görüp verdim oy sevdiğimden verdim ama senle alakası yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ayrıca her gün oy verilebiliyor. Bir kere oy vermekle kalmayıp, sevdiğiniz grubun şarkısını (Burada bahsi geçen sevilen grup Vera evet) her 24 saatte bir oylayabilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 vera'ya dün oy verdim senden görüp ama sonra akşam bir baktım ki güzide grup OSJB de adaymış, sonra ona verdim. ama olsun çorbada benim de tuzum oldu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Gnrturkey de de adı geçen vera mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Büyük ihtimalle öyledir, gnrturkey'e bakmıyorum ama, gnr ile alakalı bir sitede adı geçen bir Vera varsa, bu o Veradır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arelkoray Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arkadaşlar ben de vera'nın vokalistiyim, son 2 gün kaldı yarisfestte, şarkıyı http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/89 adresinden indirebilirsiniz, beğenirseniz -ki beğenmenizi şiddetle umuyorum :)- hemen bir 10 puan çakabilirsiniz VERA'ya... her gün oy verilebiliyor ayrıca... bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Arkadaşlar bugün son gün, oylarınızı sakınmazsanız sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar