Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YARİSfest - Destek ricası

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Siteden direk alıntı yapıyorum ilk önce:

said:
Gruplar için ödüller?

En çok oy alan 10 grup, 31 Mayıs 2008’de Parkorman’da birbirinden ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşacak. Ayrıca, jürinin seçeceği birinci grup 2.000 CD’lik bir single albüm yapacak. Üstelik Dream TV tarafından da performansı yayınlanacak.

Oy verenlere ödüller?

21 Mayıs 2008’de yapılacak çekilişle www.yarisfest.com’da oy veren 200 üye Yarisfest davetiyesi sahibi olacak. Festival günü ise, en şanslı Yarisfest katılımcısı bir Yaris kazanacak. Kazanmak için 19 Mayıs tarihine kadar siteye üye olman, oy kullanman ya da festival günü Yarisfest’e katılıp SMS ile çekilişe katılman gerekiyor. Bu fırsatı kaçırma!

Sonracığıma da sizlerden, bir tanecik paticiklerden siteye 1-2 dakika içerisinde kolayca üye olduktan sonra Vera - Rüya Sineması için oy kullanmanızı rica ediyorum.

İstediğinize oy vermekte özgürsünüz tabi, ama Vera için kullanırsanız oynarınızı beni mesud edersiniz canlarım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben de vera'nın vokalistiyim, son 2 gün kaldı yarisfestte, şarkıyı http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/89 adresinden indirebilirsiniz, beğenirseniz -ki beğenmenizi şiddetle umuyorum :)- hemen bir 10 puan çakabilirsiniz VERA'ya...

her gün oy verilebiliyor ayrıca... bilginize :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...