cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Beta forumlarinda rastladim.Public forumlardada yayinlandigi soyleniyor.NDA kalkti sanirim.Bir de eski buildlere ait olma ihtimali yuksek bu featlerin.Cogunun degistigi soyleniyor.Yinede fikir edinmek icin epey yeterli. http://goonheim.com/goonheim/feats/view/assassin edit : ie ile sorun yasarsaniz firefox kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hmm hemen inceleyip yorumlarımı yazarım. önce yemeğimi yimem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Lvl kaçtan sonra feat'leri almaya başlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 off karışık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 10dan sonra alınıyor her 10lvldada 1tane extra feat point geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 her 10 level'da 1 tane feat point mi ? O_o... 7-8 feat mi vericez son level'a kadar sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hayır lvl 10da feat puanlar alınmaya başlıyor lvl 10dan sonraki her lvlda 1 puan alınıyor lvl 20-30-40.. dada extradan 1 puan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 lvl 80 de 78 puan oluyo toplamda lvl alma zorlugu nedir ama oda önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 betada kolay ilerliyor zorlaşacagı söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 şu featleri oyuna koymasalarmış. çok iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Featleri koymasalar karakterler aynı fabrika çıkışlı gibi olurdu herhalde ve giydiğiniz eşyaların değeri bayağı artardı. Ne kadar çok opsiyon okadar çok değişik karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 artık her karakter için bi feat gidişaatı tutoriali koyarsınız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 featlerde guardian için 2 seçenek görüyorum.ya pvp polearm spear man oluruz yada pve sword and board.bu iki dalda kendi içinde combolarda 2 ye ayrılıyor.öyle görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bende Tempest ile Ranger arasında kararsız kaldım :) Tempestın feats ları güzel gözüküyo adama damage yaparken yanındakileri healliyosun falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bogachan said: Bende Tempest ile Ranger arasında kararsız kaldım :) Tempestın feats ları güzel gözüküyo adama damage yaparken yanındakileri healliyosun falan :) ToS büyük ihtimalle nerflenicek closed betada duyduğum kadarı ile. Şu anki durumları WoW da ki pretbc elemental shamanlara benziyor biraz ama bunlar biraz daha korkutucu. PvP weekend te gözümün önünde 2 ToS tüm annihilation takimini 10 saniye icinde süpürdü. Görünce kaçmaya başlamıştım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fazla feat fazla çeşitlilik ama pek bişi degiştirmez bu çünkü zamanla bu featler arasindaki en başarili kombinasyon belirlenecek ve herkes o şekilde gidecek gibi geliyor bana. misal oalrak beta da oynayan bi arkadaş burda necromancerın bildik ice mage oldugunu söylemişti. nacro da bildigim kadariyla ice veya unholy gidilebiliyor ikisinde uzmanlaşmak olmuyor sanırım( emin degilim oynamadım hiç:P) featlere de bakılırsa hepsini birden almak imkansız gibi gözüküyor zaten. ancak oyunda grupların isteyecegi necrolar ice olacak gibi geliyor bana. bu durumda unholy giden bi necro ne bilim pek iş yapamicak gibi. belkide saçmalıyorum gerçekten pek arastırmadım da artık oyunda görücez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar