Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feats


cakeonroof

Öne çıkan mesajlar

Beta forumlarinda rastladim.Public forumlardada yayinlandigi soyleniyor.NDA kalkti sanirim.Bir de eski buildlere ait olma ihtimali yuksek bu featlerin.Cogunun degistigi soyleniyor.Yinede fikir edinmek icin epey yeterli.

http://goonheim.com/goonheim/feats/view/assassin

edit : ie ile sorun yasarsaniz firefox kullanin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
Bende Tempest ile Ranger arasında kararsız kaldım :)
Tempestın feats ları güzel gözüküyo adama damage yaparken yanındakileri healliyosun falan :)


ToS büyük ihtimalle nerflenicek closed betada duyduğum kadarı ile. Şu anki durumları WoW da ki pretbc elemental shamanlara benziyor biraz ama bunlar biraz daha korkutucu.

PvP weekend te gözümün önünde 2 ToS tüm annihilation takimini 10 saniye icinde süpürdü. Görünce kaçmaya başlamıştım bi ara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fazla feat fazla çeşitlilik ama pek bişi degiştirmez bu çünkü zamanla bu featler arasindaki en başarili kombinasyon belirlenecek ve herkes o şekilde gidecek gibi geliyor bana.

misal oalrak beta da oynayan bi arkadaş burda necromancerın bildik ice mage oldugunu söylemişti. nacro da bildigim kadariyla ice veya unholy gidilebiliyor ikisinde uzmanlaşmak olmuyor sanırım( emin degilim oynamadım hiç:P) featlere de bakılırsa hepsini birden almak imkansız gibi gözüküyor zaten. ancak oyunda grupların isteyecegi necrolar ice olacak gibi geliyor bana. bu durumda unholy giden bi necro ne bilim pek iş yapamicak gibi. belkide saçmalıyorum gerçekten pek arastırmadım da artık oyunda görücez:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...