Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Guild'leri

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

AoC için kurulan yada kurulacak Türk guild'lerini bir listesini aradım bulamadım.

İlk sayfada gördüğüm kadarıyla bir kaç guild başlığı açılmış bile. Onların başlıklarına link vereyim. Burda her guild için ufak bir açıklama, guild sitesine bir link falan olursa harika olur diye düşünüyorum.

Freedom Fighters
Unleashed

Aslında tamamen Türk'lerden oluşan bir guild olması da şart değil. Anladığım kadarıyla AoC'de guild'lerin çok büyük olmasının avantajları var. Türk guild'leri genelde bölünüyor ve çok kişi olamıyor. Yani tamamen Türk'lerden oluşmasa da belli bir kitlesi Türk'lerden oluşan guild'ler de yazılabilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet herkez çıkmadan böyle konuşuyor..

malesef bir çok online oyundada hekrezde bi gaz herkezde bi heves vardı işte gelsin şu guildler şöyle gecez böyle yapcaz bilmem ne fln dediler hepsindede patladılar hiç birşeyde olmadı 6-7 kişi anca geçer ondada alır herkez azının payını ya öyel böyle devam edicekler yada onlarda bir noktada bırakıcaklar çıkınca bu daha güzel bi şekilde belli olcak.

aynı zamanda siz orada yazan min. cong. özelliklerde öyle rahat oynaya bileceğinizi mi zannediyorsunuz ? eq2 bile o haldeyken en iyi ekran kartlarıyla tüm detayları kapatıp çamur grafikleriyle anca rahat oynaya biliyordukki bir çok config'i eq2'nin bile yeni düzeldi ki bunun grafikleri eq2'ye göre çok daha ağır üste üstlük wow gibi basit grafikli oyunda bile ilk zamanlar 20-30 kişi bir araya geldiğinde fps 30'lara kadar düşerken bu oyunda tek başına belki düşük ayarlarda biraz rahat oynarken 3-4 arkadaşınla olay çok daha kötü hal alacak gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler çoğunluğu hüsran olsada bir dizi devamlılık arz eden, eylence odaklı, hırsardan uzak guild kurabildiler. AoC'da da böyle bir guild sanırım çıkar. Oyunun çıkmasına yakın bir tanesine destek vermeyi düşünüyorum. Planlanan guild'ler kendilerini buralarda tanıtsa hiç fena olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerin guildi yaşamaz. evet doğru ama nasıl?Her zaman tekrarlanan garantili çöküş metodu şöyle ;birileri iyiniyetle guildi kurar.Genelde bunlar oyunu bilen ,fedekar kişilerdir deneyimlerini diğerleriyle paylaşmak isterler,ellerinde biraz maddi kaynakta vardır.Sonra ya isimden ya ilandan türkler oraya akar ,sonra kuruculara sonu gelmez istekler başlar;yok altın ver yok şu zindana gidelim mi? eee sonra kurucular her isteğe cevap veremez hale gelirler doğal olarak. bi getirisi kalmayınca benim uyanık arkadaşımın o guildde ne işi olsun hemen basar istifayı yeni guildlere doğru yelken açar.Zavallı kurucular kaybettikleri altın ,malzeme ve zamanla öylece kala kalmış olurlar.
İşin ilginç noktası Türk guildinden istifa eden arkadaşlar bi yabancı guilde giderler ve orada hak ettiklerini bulurlar.az yardım,zindan gruplarına ancak boş yer varsa katılabilme,çağrılarına cevap alamama.Ama olsun onlar mutludur. Türk guildine tanınmayan tolerans yabancıya tanınır.Ve hatta bağlılık ve emek verilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bence olmaz diip bu ise boyle baslamak da yanlıs.

swg de frf de hic boyle bi problem yasamadım ben kac sne boyunca mutlu mesut yasıodk, eminim burda da boyle bi ortam saglanabilir.

ha dediginiz gbi oyuncular olmucak mı, olcak. ama ztn bu tipleri dha bastan farketmek kolay oldugu icin aramızda barındırmayız olur biter
Sosyal ağlarda paylaş

Freedom Fighters guildi olarak Star Wars Galaxies ekibimizle oyundayız!
bir çok oyunda bir çok guilde girdim ama FrF gibisini görmedim=) bu kadar sıcak ve anlayışlı insan bir arada anca bu kadar iyi toplanır burdan tüm FrF ye öpücüklerimi gönderiyorum=)

2 full grup death watch bunker diye oyunun o zamanlardaki en zor yerine girmişik neredeyse en sonuna kadar gittik guildce sadece bir kişi döndü diye 2 grup full en başa döndük ölen kişiyi geri almak için öyle insanlar diyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

TambourineMan said:
Şu an AoC'un Nihilumu olacak bir guilddeyim, 100% oranında beta key sahibi üyelerden oluşuyor hatta yunanistanda buluşuyoruz haziranda ama WoW daki Türk oyuncuları göz önüne getirdiğim zaman buraya guildin ismini yazmaya korkuyorum.

lütfen yaz gelip guildinizi sonuna kadar sömürücez daha snra da burda hayalini kurdugumuz adam gbi turk guildini kurucaz..

bi de diger oyunculara laf etmio msn hyret bsi yani
Sosyal ağlarda paylaş

Genellemeyi sevmem burada birçok hardcoreya da casual guildde bulunmuş oyuncuyu tenzih ederim ama çoğunluğu türk olan guildlerin sonunu diğrer mmorpglerde az çok gördüm. Dedikodu, kıskançlık birbirini çekememe, küfürleşme, oyundan zevk almaktan çok hırslarına yenik düşen oyun konusunda olgunlaşmamış bir kitleden korkmak en doğal vakadır. Daha beta aşamasında AoC paticik forumlarındaki atışmalar buna işaret ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazık ki çoğu turk guildinde gercekten olan o. Ama guildler git gide oldunlaşıyorlar bundan emin olun. Frf ye gelince maksadın dostların buluşması olmasından ve tam demokrasi uygulandıgından. Amac sadece oyundan keyif alarak arkadaşlarla birlikte takılmak oldugundan, 1 numara olmak en guclu olmak gibi bi arzu olmamasından ve yaş ortalamasına bakıldıgında oldukca yuksek olmasından senelerdir hiç bir dert yaşamadık. Evet bu tarz şeyler aradıgından aradıgını bulamayıp ayrılanlar oldu zaman zaman ama baştan ne oldugumuzu soyluyoruz hep.
Hiçbir zamanda üye sayısını arttıralım, üye kapalım diye bir derdimiz olmamıştır. Gelmek isteyen topluluğun kurallarına, ki ole çok zorlayıcı kurallarımız yoktur demokrasimizde, uydugu surece ve uyeler tarafından kabul edilirse gelir.
Sevgiler
=== The Balık ===
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...