Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI - EX610 hakkında

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Freedos ile gelen ve dusuk-orta kalite ekrana sahip bi bilgisayar icin fiyatini biraz pahali buldum ben(1350ytl olarak gordum). Bunun disinda msi megabook serisiyle gayet guzel bi giris yapti bu dala, daha once 15" ve 12" lik olarak 2 modelini kisa bir sure de olsa kullanma imkanim oldu ve genelde ismi birlikte anilan markalardan kesinlikle daha kaliteli aletler cikardiklarini soyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı özelliklerde bir laptop 2000ytlden başlıyor. nasıl sıradan bir laptop gibi geldi mirage?

hakkında bir tane bile kötü yorum okumadım şu ana kadar kullanan arkadaşlardan da.

1250ytl fiyatı var. ereyon.com.tr de. siparişi verdim hatta gelir yarın falan yazarım ilk izlenimlerimi. şu fiyata alınabilecek en iyi laptop bence. zaten söylemeyi unutmuşum elimde 1300ytl para var laptop için ayırdığım ve alaibleceğim en iyi şey bu sanırım. haksız mıyım? var mıdır başka önerisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada laptop geldi. nümerik tuş takımı eklemek adına yön tuşlarını küçültmeleri haricinde hiç bi problem sezemedim. xp kurdum ve siteden indirdiğim bütün driverları rahatlıkla kurdum. şimdi çatır çatır çalışıyor kendileri maşallahı var. bi de logosunun aydınlatması çok hoşuma gitti kapakta duran. gayet başarılı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...