Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yaklasık 1 yıldır izmirdeyim fakat izmiri hala adam gibi gezip göremedim mesela cok iyi waffle yapan bi yer veya nargilesi cok güzel olan bi yer bildiklerinizi sölerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Nargileyi izmirde alsancakta dertsiz tasasız içebileceğin tekyer war orasıda nargile konağı ama kapalı bir mekan olduğu için yazın pek cekilmez oluyor sahilde mesela usküdar caycısındada nargile içebilirsin ama cok kalabalık olduğundan fazla ilgilenmiyorlar birde passaport iskele yakınında sahil de içebilirsin orasıda fena deil keyif acısından denize sıfır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Alsancak gul sokak da venedik pizza turkiyenin en guzel pizzalarindan birini yapar. Oyle imitasyon amerikan pan pizza degil, gayet hamuruyla malzemesiyle pizza gibi pizzadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 olorin84 said: birde passaport iskele yakınında sahil de içebilirsin orasıda fena deil keyif acısından denize sıfır :D orda bi kere tost yemeye kalktım içinde ne olsun dediler sucuklu tost dedim ketçap ve mayonez de istedim adamların yaptığı? sadece ketçap ve mayonezli tost getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 izmirde pek güzel nargileci yok ama en iyileri olarak nargile konagı ve bostanlıda sultan köşkü var. sultan köşkü daha iyidir ama. bide bornovada wafflecı akın var o da güzel waffle yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 nargile konağında köz diye köpek boku getiriyorlar artık, içilmez orda nargile filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bostanlı sahilde caffe diye bi yer var şahsen izmirde içtigim en güzel nargile orda oldu daha geçen hafta buldum. ama anlamsız şekilde tuzlu nargile 8 ( gerçi konakta ve köşktede böyle) içeceklerse sokuolar ama su 1.5 çay 2 soda 3 churchil 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 nargile için üsküdar çaycısı waffle için wafflecı akın bira istediysen Sunset(fiyat ve mekan olarak) Kahve vs. Kahve Dünyası,Has Kahve, Starbucks ve şuana kadar yedigim-içtigim herbişeyi guzel Alin's. Eller havaya tarzı biyer istiyosan La Sera canın makarna istediyse envai çeşit makarna yapan PaPizta Bowling içinde Hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 lokmacı bilmemne baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 empas nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 empas dediğin yer olsada olur olmasa yani izmir dışından biri geliyorsa mutlaka gitmesi gereken yer değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 llamanın evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla ciddiyim cumadan pazara kadar cuma 5ten pazar gece 00 a kadar telefon edebilirsiniz msj kutuma msj bıraka bilirsiniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Shimone said: nargile için üsküdar çaycısı waffle için wafflecı akın bira istediysen Sunset(fiyat ve mekan olarak) Kahve vs. Kahve Dünyası,Has Kahve, Starbucks ve şuana kadar yedigim-içtigim herbişeyi guzel Alin's. Eller havaya tarzı biyer istiyosan La Sera canın makarna istediyse envai çeşit makarna yapan PaPizta Bowling içinde Hilton güzel yazmışında bazısı olmamış. bira bikere sunsette pahalı ve zaten yer bulamıyosun orda genelde :D.kahve için saydıkların yerlerde öyle süper kahve yapmıyo.eller havaya için zaten çoğu yer birbiriyle aynı nerdeyse la sera iy ama genede.papiztaya hiç gitmedim(zaten dışarda pek makarna yemem).bowling için hiltonda çok kötü bi seçim. ben doğrularını yazayım nargile üsküdar çaycısı iyi waffle wafflecı akında yenir oda güzel ama bence bira karşıyakada durock kahve için gloria jeans yemek yemek için canın ne isterse ona göre değişir makarnada aslında çoğu yerin yaptığı birbirine benziyo bowling için kesinlikle egs planet derim.hiltondaki sadece yeni gerisi yalan. bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Varya Üskidar Çaycısı nasıl diyosunuz anlamıyorum belime belime sopa vursalar gene gidip içmem bidaha orda nargile. Hayatımda en kötü 5 nargile arasında içtigim. Diger 4 ü de tırt kagıt oynanan kahva gibi yerler ve turistik yörelerde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 İzmirde içtiğim en iyi Irlanda kahvesi de Bahanededir bu arada, bir ton yerde denedim kimisi 7 ytl filandı, kahve bahanenin 3,5 ytllik kahvesini geçemediler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Balık - Naci'nin yeri burası tuzlu gelebilir Karşıyaka Bostanlı tarafındaki Balık pişiricileri de iyidir. Alkol kokteyl vs.- Berlin's Tavuk ve makarna çeşitleri - Coco Loco Pizza - Capri Pizza (Bostanlı'da bu Vilayetler evinin karşı sokağı) Müzik aletleri - Gitarcı Kitabevi - İletişim ve Pan İçkili Yemek şaraplı maraplı - Alin's Ekmek arası döner - Sakıpağa @Ksk çarşı İskender döner - Can @Kemeraltı Köfte - Bergama köftecisi mi ne vardı eskiden duruyorsa o. Söğüş - Santana @Bostanlı park durağı Kokoreç-Ekmekiçi Akşam üzeri birası - Sunset Akşam birası - Pub (Gazi kadınlar) Kumru - Kumrucu Şevki Karışık Sandviç - Mavi (Babanın yeri vardı eskiden,2 saatte yıktı belediye of of) Pastane - Bonjour Manisa kebabı - Kırçiçeği Pide - Canan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 balık dediğin güzelbahçede yenir. ama söğüş tabiki santana mahmut abeey bide köfte ekmek metin abi:D çi köftede köfteci erol. bide lahmacun için bedire aşmış diyenler var ama ben pek tutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 peki bi soruda benden pop,turkce rock fln çalan guzel bi bar fln nereyi tavsiye edersiniz? fasılda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu bahsettiğiniz yerlerin nerelerde olduğunu yazarsanız baya güzel olabilir. sardunya'yı kimse yazmamış bende onu yazayım bildiğim gittiğim yegane yer kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Shimone said: peki bi soruda benden pop,turkce rock fln çalan guzel bi bar fln nereyi tavsiye edersiniz? fasılda olabilir fasıl için hanende var bildiğim kadarıyla pasaport'ta. türkçe rock için de kıbrıs şehitlerinde gazi kadınlar sokağına girersen bi kaç alternatifle karşılaşabilirsin (opus mesela). Girmeyip iç kesime doğru yol alırsan taşfırın'a gelmeden punta diye de var bi tane bar. Bornova'da da ooze olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çay nargile vb üsküdar çaycısı makarna çeşitleri için papitza kokoreç için löp löp waffle için spesso muydu neydi adını tam hatırlamıyorm lacoste a gelmeden hilton tarafında bir yer var çok güzel yapıyorlar kafa dinlemek için kabile -çok güzel müzikler çalarlar zaten o müzikler rahatlatır- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 KHaRoN said: Alsancak gul sokak da venedik pizza turkiyenin en guzel pizzalarindan birini yapar. Oyle imitasyon amerikan pan pizza degil, gayet hamuruyla malzemesiyle pizza gibi pizzadir. merak ettim gitmeden yiyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ferrero said: KHaRoN said: Alsancak gul sokak da venedik pizza turkiyenin en guzel pizzalarindan birini yapar. Oyle imitasyon amerikan pan pizza degil, gayet hamuruyla malzemesiyle pizza gibi pizzadir. merak ettim gitmeden yiyeyim bari. ben briggs'i şiddet ilen tavsiye ederim.. derim..erim..rimmmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 güzelyalıda stop büfenin söğüşüde iyidir..bide parkın yanında seyyar bi söğüşçü amcam vardı yaşıyomudur bilmem ama onun yaptığı söğüş daha überdi.. arabasının üstündede savaşma söğüş yazıyodu bilen bilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar