Zheld Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Dosyayı aldıktan sonra ehliyet almak için ne kadar bekleyebiliriz 4 ay gibi bir süre geçti alabilirmiyim hala yoksa gene sınavlara girmem mi gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 istediğin kadar bekliyorsun.. sadece heyet raposu alman gerekiyor, sanırsam 3ay geçerli o raporda. o yüzden tekrardan alman gerek 25milyonada alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 220 vergi dairesine yatırman lazım. 35 lira da emniyet alıyor. istediğin zaman git al ama sabahtan git. her gün çekilişle belirlenen 10 şanslı talihliye veriyorlar ehliyeti sdf. 7.30-8 gibi git numara versinler, aynı gün de alırsın. hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ahah 16 ay olmus heyet raporu ve sağlık raporu istiyorlar 1 sene geçerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 böle durumlar sinir bozucu olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 benim de baya oldu lan. heyet raporu ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hastaneden alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ov :/ hatırladım, uğraştırmıştı o baya be, öf. yatıyim o zaman ben, nasılsa uyuyup uyanınca unuturum. :))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 heyet raporu mu? ne alaka yahu kan falan alıyorlar onda ekg ölçüyorlar sağlık raporu falandır olsa olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bi de heyet raporu mu var o.O Kastettiğiniz şey, kayıt sırasında yapılan kofti sağlık taraması görünümlü şey mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 zamanında renk körü halimle almıştım o raporu gittiğim 4. hastaneden :) . 2. hastanedeki adam o yeşil ip yumağını o kadar emin kahverengi diye ayırdınki rapor mapor veremem sana diyince güldüydüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar