elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ferrero said: elesso said: bide havuzun üstünü kapatıyolar tahtayla konser olucağı zaman pek heveslenmeyin :). resmi sitesinde açık olacağı yazıyor. ha iimiş o zmn , one love festivalde falan kapalıydı. nası başa çıkacaklar o kadar insanla bilmiorum artık, ama parkormanın havuzu gayet güzel. istanbuldaki en büyük açık hava havuzuydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 paintball yapalım dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bende para yok valla. bi 20-30 isterler heral paint ball için adam başı, bira param o benim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 patililerle nasıl bulusacaz simdi ? nasıl anlıcaz pati oldugunu kırmızı karanfil takak yakaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lame gruplar değildir umaırm opeth'den öncekiler dfgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 catafalque var iyi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 patizone olayını açıklayayım. mail attım, cevap gelmiş. fekat benim 1 aydır bilgisayarım olmadığı için durumdan bihaberdim. gelgelelim olay gg oldu. fakat buluruz birbirimizi. "pati yok muğ" diye bağırabiliriz de. ayrıca can mertle geliceğini biliyorum, aynı çadırda kalıcaz mı dedik gödek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hmz ozaman ortada pati yokmu luann diye bagıran hafif kel biri görürseniz benim aklınızda bulunsun fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gazetede crossfire da var yazıyodu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kapida bilet ihtimali nedir? bugun bi cilginnlik yapip gidilse başa neler gelebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 of şu an ben de çok gaza geldim hakkaten bilet kalmış mıdır acaba ya..opeth bu akşam mı çıkıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evet bilet kaldı tabi biletin bitme olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kapı önünden alırsın bileti. kesin oluyo, ama bi 10 ytl fazla olabilir ona göre. konser günü tüm kalan biletleri baspı kapı önüne getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ne kadar alırım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 10 veya 15 fazla olur en fazla. yani 90 a alırsın tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 88 e falan alırsın benim de şöle bi problemim var. dün aptal gibi netten biletixten aldım bileti ANNEMİN kredi kartı ile kendi kartımın limiti yoktu. Sonra annemin kimliini aldım kartı da aldım yanıma. Gittim Caddebostan migrosa biletixe, Adam vermedi 2. şahıslara vermioruz die. bugun de kadıncağızı kaldırdım kadıköye getirttim bu sıcakta ADA kitapevindeki biletixe. Adam biletleri bugun basamioruz hepsi konser alanında dedi. BAna keşke dün gelseydin ben bastırırdım bileti dedi. E dedim naapıcam annemi park ormana götürecek değilim. Bilmiyorum adamın insiyatifine kalmış dedi . Stres oldum gidip bi daha bilet alacak durumda değilim kapıda. Biletim hazır annemin kimlii ile yine gidecem akşam. Eğer kapıda herif uyuzluk çıkarırsa dalmak zorunda kalıcma. Biletix önünde kavga varsa bilin ki o benim . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ara parkormanı kapı önü bilet gişesine bağlat kendini, de böyle böyle diye sakata gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben de geliyorum karar verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 elesso said: ara parkormanı kapı önü bilet gişesine bağlat kendini, de böyle böyle diye sakata gelme. evet şimdi onu yapıcam. umarım bi terslik çıkmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aradım park ormanı telefon yokmuş ordaki biletixde OF sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 -Cleglaw- said: lame gruplar değildir umaırm opeth'den öncekiler dfgdgf değiller vallahi. catafalque meşur zaten biraz da bayan vokal kullanmaları açısından. İzmir'den affliction var, efsane grup. 2. albümlerini çıkardılar ve de albüm kayıtları isviçre'de falan yapıldı. Ayrıca Amerikalı bir şirketle 4 albümlük anlaşmaya imza atmışlar, unirock'tan sonra amerikaya turneye çıkıyorlar. Nerden mi biliyorum, davulcusundan ders alıyorum bayadır :p http://www.myspace.com/afflictionsite Insistence'ı da araştırdım sağlam gözüküyorlar: http://www.myspace.com/insistencemetal Definitive'i de nerden bulduğumu bilmediğim EP'siyle tanıyorum. Yıllardır bilgisayarda randomdan falan gelir dinlerim, çatır çatır çalıyor onlar da. İlk grup hakkında çok bi bilgim yok :p ama iyi yani ön gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 üşeniyom resmen çıkmaya şu an evden, başım ağrıyo müzik dinleyesim yok hiç,opeth zate bayıyo sahnede. bi maç izleme olayı çekici geliyo şu an. burdan parkorman bi saat yol, çadır madır kurma olayı zahmeti vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 oo için geçmiş senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 opeth muhteşemdi. sonrasında ise gece 2 civarı opethle yakın dakikalar yaşadık. vaktim olunca yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ALLAM HALA OPETH DİYORLAR YA GAVUR MUSUNUZ ARKADAŞIM YA, SAYIYLA MI VERDİLER SİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar