Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

Ferrero said:
elesso said:
bide havuzun üstünü kapatıyolar tahtayla konser olucağı zaman pek heveslenmeyin :).

resmi sitesinde açık olacağı yazıyor.

ha iimiş o zmn , one love festivalde falan kapalıydı. nası başa çıkacaklar o kadar insanla bilmiorum artık, ama parkormanın havuzu gayet güzel. istanbuldaki en büyük açık hava havuzuydu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

88 e falan alırsın

benim de şöle bi problemim var.

dün aptal gibi netten biletixten aldım bileti ANNEMİN kredi kartı ile kendi kartımın limiti yoktu. Sonra annemin kimliini aldım kartı da aldım yanıma. Gittim Caddebostan migrosa biletixe, Adam vermedi 2. şahıslara vermioruz die.

bugun de kadıncağızı kaldırdım kadıköye getirttim bu sıcakta ADA kitapevindeki biletixe. Adam biletleri bugun basamioruz hepsi konser alanında dedi. BAna keşke dün gelseydin ben bastırırdım bileti dedi. E dedim naapıcam annemi park ormana götürecek değilim. Bilmiyorum adamın insiyatifine kalmış dedi .

Stres oldum gidip bi daha bilet alacak durumda değilim kapıda. Biletim hazır annemin kimlii ile yine gidecem akşam. Eğer kapıda herif uyuzluk çıkarırsa dalmak zorunda kalıcma. Biletix önünde kavga varsa bilin ki o benim . !
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
lame gruplar değildir umaırm opeth'den öncekiler dfgdgf

değiller vallahi.
catafalque meşur zaten biraz da bayan vokal kullanmaları açısından.
İzmir'den affliction var, efsane grup. 2. albümlerini çıkardılar ve de albüm kayıtları isviçre'de falan yapıldı. Ayrıca Amerikalı bir şirketle 4 albümlük anlaşmaya imza atmışlar, unirock'tan sonra amerikaya turneye çıkıyorlar. Nerden mi biliyorum, davulcusundan ders alıyorum bayadır :p
http://www.myspace.com/afflictionsite

Insistence'ı da araştırdım sağlam gözüküyorlar: http://www.myspace.com/insistencemetal

Definitive'i de nerden bulduğumu bilmediğim EP'siyle tanıyorum. Yıllardır bilgisayarda randomdan falan gelir dinlerim, çatır çatır çalıyor onlar da. İlk grup hakkında çok bi bilgim yok :p

ama iyi yani ön gruplar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...