Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 son albümü full çalarlar heralde. iyi olur görsek bi playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Evet abi opeth bi yana testamentide adamlar ölmeden bi görücez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Lancelion said: son albümü full çalarlar heralde. yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Son albümden sadece heil apparent çalınıyormuş konserlerde diye duyum almıştım. Çalmasınlar tabi sırf son albümü, çok kötü olurdu geldiğim/gideceğim o kadar yola üzülürdüm bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bilet 78 yetele olmuş. hıyarlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ilk günü türkiyenin çeyrek final maçı var. maçlarda deli manyak oluyo heyecan stress her şey var. şaşırdım ne yapacağımı zaten gelecek elemanda bulamadım tek başıma naparım diye düşünüyorum. esasında dev ekran kurup maçı verseler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben de tam onu düşünüyodum. Programı inceledim, 1.gün catafalque sahneden indiğinde maç başlamış oluyor. Opeth 23.30'da çıkacağına göre etrafa mutlaka projeksiyonlar kurulur. Hatta beklemek azap olmaktan çıkar :P Normal şartlarda böylece maçın ilk yarısı + 2.yarının ilk 15dk'sı izlenebiliyor. Tabii festival günü saatler mutlaka kayacaktır bir miktar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Demiştim ben çeyrek finele kalıcaz diye :) Kusura bakma testament :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abi kursunlar ekran opethte beklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pati zone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yalan o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 EagleEye said: abi kursunlar ekran opethte beklesin eagleEye +1 maçtan önce opeth kırk yılda bi geliyor zaten çeyrek finale çıkarsak izlemem diyodum ama bu şartlardan sonra maç kaçmaz milli maç > opeth :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kapıda bilet satılırmı acaba bi bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Yav cidden şu maç işi kötü oldu, ama ekran kurulması ve o sırada konser olmaması önerisine katılıyorum. Olacaksa da headlinerlardan biri olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 said: Opeth in 2 gün önceki playlisti: Demon of the Fall, Baying of the Hounds, Masters Apprentices, Heir Apparent, The Drapery Falls. last.fm'de elemanın biri demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 5 şarkı mı? bu ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 demon of the fall master's apprentices the baying of the hounds in my time of need serenity painted death to rid the disease wreath heir apparent the drapery falls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 valla türkiye ceyrek finale cıktı biletimi satabilme ihtimalim arttı hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: UNI-ROCK OPEN AIR FEST GENEL BİLGİLENDİRME BİLETLER VE GİRİŞ ÇIKIŞ KURALLARI KOMBİNE-KAMP BİLETLER KOMBİNE-KAMP BİLETLİ KATILIMCILARIMIZ İÇİN KAMP ALANI 20-HAZİRAN-CUMA SABAHI 10:00 DA AÇILACAKTIR. KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ GÜN İÇERİSİNDE FESTİVAL ALANINDAN ÇIKIŞ YAPTIKLARI TAKDİRDE ERTESİ GÜN 12:00 DEN ÖNCE ALANA TEKRAR GİRİŞ YAPAMAZLAR. KAMP ALANI 23-HAZİRAN-PAZARTESİ SABAHI 10:00 A KADAR BOŞALTILACAKTIR. YDS SINAVINA GİRECEK OLAN VE CUMARTESİ GECESİ KONAKLAYACAK KATILIMCILAR SINAV GİRİŞ KARTLARINI KAPIDAKİ GÖREVLİ ARKADAŞLARA GÖSTERDİKLERİ TAKDİRDE SABAH ÇIKIŞ YAPIP GÜN İÇİNDE ALANA TEKRAR DÖNEBİLİRLER. TEK GÜNLÜK BİLETLER TEK GÜNLÜK BİLET SAHİBİ KATILIMCILAR İÇİN FESTİVAL ALANINA GİRİŞ HER GÜN SAAT 12:00 DE BAŞLAYACAKTIR. GÜN İÇERİSİNDE GİRİŞ ÇIKIŞ OLMAYACAKTIR VE ÇIKIŞ YAPAN SEYİRCİLERİMİZİN TEKRAR GİRMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. TEK GÜN BİLET SAHİPLERİ İÇİN ALANIN BOŞALTILMA SAATİ SON KONSER SONRASI 04:00 OLARAK BELİRLENMİŞTİR. KAMP ALANI KAMP ALANI 20-HAZİRAN-CUMA SABAHI 10:00 VE 23-HAZİRAN-PAZARTESİ SABAHI 10:00 ARASI AÇIK OLACAKTIR. KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ İÇİN PARKORMAN DAHİLİNDE 2 ANA KAMP ALANI BELİRLENMİŞTİR. FESTİVAL ALANINDA Kİ GÖREVLİ ARKADAŞLARIN YÖNLENDİRMESİ İLE ÖNCE 1 NUMARALI KAMP ALANI DAHA SONRA 2 NUMARLI KAMP ALANI AÇILACAKTIR.KAMP YAPACAK KATILIMCILARIN BU YÖNLENDİRMELERE UYARAK YERLEŞMELERİ VE KURALLARA UYGUN DAVRANMALARINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ. FESTİVAL SÜRESİNCE ÇADIR , MAT VE UYKU TULUMU SATIŞI OLACAKTIR. YİYECEK VE İÇECEK STANDLARI FESTİVAL ALANINDA AÇILACAK OLAN YİYECEK VE İÇECEK STANDLARINDA YER ALACAK ÜRÜNLERİN FİYAT ARALIKLARI ŞU ŞEKİLDEDİR. ALKOLLÜ İÇECEKLER : 6YTL-10 YTL YİYECEK ÇEŞİTLERİ : 4 YTL-7 YTL AKTİVİTELER HAVUZ FESTİVAL SÜRESİNCE HERGÜN SAAT 09:30 -15:30 ARASINDA PARKORMAN HAVUZU KATILIMCILARIN KULLANIMINA AÇIK OLACAKTIR VE EK ÜCRET ALINMAYACAKTIR. PAINTBALL FESTİVAL ALANINDA KATILIMCILARIN PAINTBALL OYNAMA İMKANI OLACAKTIR. BU AKTİVİTE ÜCRETLİDİR. BEACHVOLLEY HAVUZ ALANINDA BULUNAN BEACH VOLLEY SAHASI FESTİVAL BOYUNCA KATILIMCILARIMIZ İÇİN AÇIK OLACAKTIR. ULAŞIM PARKORMAN’A ULAŞIM İÇİN KULLANILABİLECEK ALTERNATİFLER TAKSİM’DEN , METRO İLE 4.LEVENT E ULAŞIP ORADAN BEŞİKTAŞ-SARIYER DOLMUŞLARI YA DA SARIYER YÖNÜNE GİDEN İETT OTOBÜSLERİNİ KULLANABİLİRSİNİZ. HER İKİ ALTERNATİFTE PARKORMAN’IN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. BEŞİKTAŞ’TAN BEŞİKTAŞ-SARIYER DOLMUŞLARINI YA DA SARIYER YÖNÜNE GİDEN İETT OTOBÜSLERİNİ KULLANABLİRSİNİZ. KADIKÖY’DEN VAPUR İLE BEŞİKTAŞ’A GEÇİP ORADAN BEŞİKTAS TARAFINDAN GELECEKLER İÇİN BELİRTİLEN DETAYLARI KULLANABİLİRSİNİZ. BAKIRKÖY'DEN BAKIRKÖY-TAKSİM DOLMUŞLARI YA DA İETT OTOBÜSLERİ İLE TAKSİME ULAŞIP TAKSİM TARAFINDAN GELECEKLER İÇİN BELİRTİLEN DETAYLARI KULLANABİLİRSİNİZ. DİĞER BÖLGELERDEN GELECEK KATILIMCILARIN BU 3 MERKEZ NOKTAYA ULAŞMALARI VE BU NOKTALAR İÇİN VERİLEN DETAYLARI KULLANMALARI YETERLİ OLACAKTIR. OTOPARK KENDİ ARAÇLARI LE GELECEK OLAN KATILIMCILAR İÇİN PARKORMAN DAHİLİNDE OTOPARK MEVCUTTUR VE ÜCRETİ GÜNLÜK VEYA HER GİRİŞ ÇIKIŞ İÇİN 10 YTL DİR . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Cumartesi günü Crossfire ile Orphaned Land arasına malt koyan zihniyete selam yolluyorum, olamaz böyle bişey. Kim geliyo bakalım şimdi? Yalnız kalmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ferrero said: pati zone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bizim ekip şu : demorah ben kingofloss xunn cleglaw chastise zheld madboy şimdilik bu :D pati flaması ayarlıyoruz dikicez kamp alanına herkezi bekliyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tamam ekşi sözlüğün yanına kuralım, git gel yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bende geliyorum pati zone görünce yapısırım yanınıza fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar