KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 3 gün önce burdaydılar el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Sonunda site açmışlar www.unirockfest.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bende gelicem. dark tranquillity isminin geçmesi bile heyecanlandırdı valla gelseler enfes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 DarkT.'nin sitesine baktım, 20 Haziran'a kadar latin amerika turundalarmış. 2 Gün sonrası için arada başka yerde konser vermeden o kadar yolu tepip gelceklerini hiç sanmıyorum. DT'ler yalan oldu gibi =p In flames bu sene tr'ye gelcek diye laflar dolaşıyordu, ona da bakayım dedim. Onlar da 21'inde finlandiya,26'sında isviçredelermiş. Onu da eledik ozmn. Arch Enemy'e de baktım, haziran ayında bişi yok onlarda.. allahım lütfen gene edit, aa varmış ARCH ENEMY @ EUROPEAN FESTIVALS SUMMER 2008 June-13-2008 @ Hultsfred '08 - Sweden June-29-2008 @ Graspop Metal Meeting - Belgium July-08-2008 @ Metalcamp 2008 Festival - Slovenia July-18-2008 @ Rockweekend, Bollnäs - Sweden August-14-2008 @ Summer Breeze Open Air - Germany August-16-2008 @ Brutal Assault - Czech Republic gelirler belki ya eheh kafayı yedim böyle çok tahmin edesim var kimin gelceğini sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 him çıkıcak görüceksiniz. heves yapmamak lazım. -BİR GRUP DAHA AÇIKLANACAK! -yaşasın! ne acaba?! -YENİ GRUBUMUZ: ÇİLEKEŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 dark tranquillity'i canlı dinlerseniz tiksinirsiniz. dinlemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Canlıda sıçtıklarını bilmeyen yok zaten, maksat dünya gözüyle görmek(ti). Sanırsam yalan olmuş. Şimdi gerçekten gizli headliner diye Çilekeş falan çıkartırlarsa (daha kötüsü Anathema çıkartırlarsa) ben çok net gelmem, onu da söyleyeyim. Beni şaşırtsınlar yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Biletlerinizi almadan önce sakin olun, öğrenci arkadaşlara indirimli bilet satışı var, 56 Ytl yerine 45 Ytl olacak. İletişim için: http://forum.paticik.com/pm.php?12,page=send,message_id=3214019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Griswold said: Canlıda sıçtıklarını bilmeyen yok zaten, maksat dünya gözüyle görmek(ti). Sanırsam yalan olmuş. aynen öyle baya sıçış canlı performansları ama görsem yeter hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ferrero said: dark tranquillity'i canlı dinlerseniz tiksinirsiniz. dinlemeyin bence. yok boyle bir sey, dinledim biliyorum... mekana /ses sistemine bakar tumuyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ben Türkiye'de düzgün ses sistemli metal konseri olabileceğini düşünmüyorum. Anca büyük gruplar gelir kendi ses sistemleriyle o zaman. Büyük gruptan kastım Iron Maiden falan, kendi uçağı falan olan abiler yani =) DT bu gruba dahil değil (ha 10-15 seneye bence olur ya orası da ayrı) Dediğim gibi, zaten umrumda olmaz. İyiyse öper başıma koyarım zaten, değilse de gördük der geçerim. Bu uğurda Yeni Melek gibi ÇAKMA bir yerde Necrophagist'e katlandıysam DT gıdıklamaz beni. Necrophagist sonrası kulaklarımdan akan beyin parçalarını çerçeveletip duvarıma astım, öyle kaliteli ses sistemi yapmıştı Yeni Melek. Ha neden biliyoruz dedim DT'nin sahne performansına, yutubda gördüklerimden hareket ettim. Başka türlü görebilecek ekonomik gücüm yok henüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 said: Bu uğurda Yeni Melek gibi ÇAKMA bir yerde Necrophagist'e katlandıysam... Hala canım yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 HellHound said: Ferrero said: dark tranquillity'i canlı dinlerseniz tiksinirsiniz. dinlemeyin bence. yok boyle bir sey, dinledim biliyorum... mekana /ses sistemine bakar tumuyle bence sorun mikael stanne'in yetersiz performansı. dark tranquillity'i sadece albümlerinden bilen biri için büyük hayal kırıklığı. en azından benim için öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cenk turanlı askerde değil miydi? maltın baslarını kim çalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 değilmiş. neyse catafalque varmış iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ilk gün opeth'e gelmeyi düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 opethe gelmek falan doğru konuşalım. herkes müsait bi yere gelsin. sonra opethe gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 öf gelemicem opeth'e insan niye festivalin ilk gününe koyar ki opeth'i peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dark tranquillity'de geliyormuş hayırlı olsun. 22 haziran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tüm sevenlerine kudos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 allaah bu yıl aldığım en iyi haber of nası mutlu oldum anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rock'n coke un iptal sebepleri cıkıyo yavas yavas, daha ne haberler alıcaz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 off 56 ytl lik kombine bilet alıp abanıcam bende gitmemek ayıp bu fest e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 festival parkorman'a mı alınmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 1-) Unirock yüzünden rock'n coke iptal olmaz. Saçmalamayın. 2-) Evet parkorman'a alındı; sanırım birkaç hafta önce 3-) http://forum.paticik.com/read.php?12,3201446,3214019#msg-3214019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar