Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

DarkT.'nin sitesine baktım, 20 Haziran'a kadar latin amerika turundalarmış. 2 Gün sonrası için arada başka yerde konser vermeden o kadar yolu tepip gelceklerini hiç sanmıyorum.

DT'ler yalan oldu gibi =p

In flames bu sene tr'ye gelcek diye laflar dolaşıyordu, ona da bakayım dedim. Onlar da 21'inde finlandiya,26'sında isviçredelermiş. Onu da eledik ozmn.

Arch Enemy'e de baktım, haziran ayında bişi yok onlarda.. allahım lütfen
gene edit, aa varmış

ARCH ENEMY @ EUROPEAN FESTIVALS SUMMER 2008

June-13-2008 @ Hultsfred '08 - Sweden
June-29-2008 @ Graspop Metal Meeting - Belgium
July-08-2008 @ Metalcamp 2008 Festival - Slovenia
July-18-2008 @ Rockweekend, Bollnäs - Sweden
August-14-2008 @ Summer Breeze Open Air - Germany
August-16-2008 @ Brutal Assault - Czech Republic

gelirler belki ya eheh

kafayı yedim böyle çok tahmin edesim var kimin gelceğini sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Canlıda sıçtıklarını bilmeyen yok zaten, maksat dünya gözüyle görmek(ti). Sanırsam yalan olmuş.
Şimdi gerçekten gizli headliner diye Çilekeş falan çıkartırlarsa (daha kötüsü Anathema çıkartırlarsa) ben çok net gelmem, onu da söyleyeyim. Beni şaşırtsınlar yani eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Türkiye'de düzgün ses sistemli metal konseri olabileceğini düşünmüyorum. Anca büyük gruplar gelir kendi ses sistemleriyle o zaman.
Büyük gruptan kastım Iron Maiden falan, kendi uçağı falan olan abiler yani =) DT bu gruba dahil değil (ha 10-15 seneye bence olur ya orası da ayrı)
Dediğim gibi, zaten umrumda olmaz. İyiyse öper başıma koyarım zaten, değilse de gördük der geçerim. Bu uğurda Yeni Melek gibi ÇAKMA bir yerde Necrophagist'e katlandıysam DT gıdıklamaz beni.

Necrophagist sonrası kulaklarımdan akan beyin parçalarını çerçeveletip duvarıma astım, öyle kaliteli ses sistemi yapmıştı Yeni Melek.
Ha neden biliyoruz dedim DT'nin sahne performansına, yutubda gördüklerimden hareket ettim. Başka türlü görebilecek ekonomik gücüm yok henüz =)
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:
Ferrero said:
dark tranquillity'i canlı dinlerseniz tiksinirsiniz. dinlemeyin bence.

yok boyle bir sey, dinledim biliyorum... mekana /ses sistemine bakar tumuyle

bence sorun mikael stanne'in yetersiz performansı.
dark tranquillity'i sadece albümlerinden bilen biri için büyük hayal kırıklığı.
en azından benim için öyle oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...