Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

sirf dt icin ankaradan geldim,2 saat durdum festival alaninda, 50 kere degd,. eskilere bu kadar yer vericeklerini dusunmemistim, imba olmus setlist. arkadasla muhabbetini yapmistik hedon diye anirsak ama kesin calmazlar lan diye, caldilar valla ^^ çok sempatikti herfiler dendigi gibi.birde sanki biraz az kisi vardi gibi, diger gunlere gelmedigim icin bilmiyorum da rtn ye daha cok insan gelmisti gibi hatirliyorum.nese sonuc olarak cogzeldi konser.

kafaya bisi takmyaa kalkti stanne bi ara, ben annamadim olmadi pek flan dedi, neydi o =P
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sadece DT için dün gittim gitmişken ön Türk gruplarınıda izledim, özellikle Soul Sacrafice bayağı etkileşimli ve iyi idi. Tabi asıl DT, adamlar kopardı :D Beklediğimden çok daha üst seviye çaldılar.

Bu arada sanırım 5-6 yıl sonra ilk kez bir metal konserine gitmiş oldum ve gördüğüm kadarıyla ortam bayağı gelişmiş. Mesela DT ilk geldiğinde Kazalankada(sp?) 700 kişiye vermişlerdi ve heralde 680 i falan erkekti :P Şimdi baktım konser tahminen 3000 civarı ve bayağı hatun sayısı artmış, özellikle benim zihnimdeki Türk rocker hatun modeli kompleksini kapatmak için alternatif olmuş çirkin kızdır ama burada oldukça güzel kızlar vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

@yav: Bazıları söylüyor zaten, bazılarına da bakmak yeterli oluyor. Bezen ciddi ciddi korktum arkadan kız zannedip elleyecekler edecekler diye konserde (tamam abartmayayım lol)

Karamsarlık değil, sinirliydim. Bir de rant sağlama ayaklarına hiç yatmadım şu forumda, bu zamandan ve yaştan sonra da yatacak değilim =) ben herkes gibi fikrimi yazdım sadece.

Eninde sonunda sinirim geçecek, sonra da hepsini unutup sadece konserleri hatırlayacağım. Negzel festivaldi lan falan diyeceğim =P
Sosyal ağlarda paylaş

gidiş sebebim opeth gormekti yogun arkadas gazıyla kombine bilet aldım(.,almasam da olurdu) favori sarkılarımın hiç birinin calınmaması uzdu ama benim için beklenen bişidi zira opethin ne calacagı zaten belliydi, Dt de boynum kopmak uzere olmasına ragmen cok eglendim.orphaned land i,iksv toplantısına gitmem sebebiyle kacırmıs oldum fena oldu o baya,bi kac patiyle tanıstım.ilk gun dondugumdan battaniyyeyle dolastım,kıl payı kurtuldum heralde hastallıktan,pahalıydı,yorucuydu ve guzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
crossfire ya. gerzekler resmen.

Arkadaşım sakin, her insan her daim makul cümleler kuramayabilir, Crossfire'ın da başına gelmiş, olur, doğaldır. Tutupta gerzekler diye çıkışman, terbiyesizlik yapman ayıptır. Ha Crossfire grubundan mıyım, elemanları arkadaşım filan mı, hayır. Ama cayır cayır metal müzik yapan, memlekette bizlere güzel müzik sunan bu insanlara da en azından emeklerine saygı duyup böyle bir laf etmeni kabul edemem.

Festival yorumuma gelecek olursak: kıça kaçan fiyatlar hariç herşey güzeldi. Yaşım biraz ilerlemiş, eski heyecanım kalmamış onu fark ettim. Eskiden olsa, alt grupları filan hep dinlerdim, 3 günlük festivalde sadece 7 grup izledim.

Son gün ben havuzdayken çıkan bir grubun Slayer coverıyla başlamasıyla, havuzda pervane, headbang gibi aksiyonlara girdim, çok eğlendim :) Black Turk'ü adı dolayısıyla black metal grubu sanıyordum, durup izlemedim ama cayır cayır Pantera çalmış adamlar, kaçırdığıma üzüldüm. Ha birde sahneden kapalı plastik bardaklarda viski atmış elemanlar, o da güzelmiş :)

İzlediğim 7 gruba gelirsek, sırasıyla: Opeth, Orphaned Land, Pentagram, TESTAMENT, False in Truth, Soulsacrifice, Dark Tranquility

Hepside harikaydı, Testament'i canlı kanlı izlememin anlamı benim için bambaşkaydı, 2. oldu, 25. olsa yine izlerim. DT beklediğimden çok iyiydi birde onu ekleyeyim, neyse, eğlendik geldik işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Black Turk sanıyosan isimlerini, Black metal diye varsayman doğal =p Black Tooth olucak o.

Ayrıca yaşlanma falan yalan. Senden daha gaz adam azdı festivalde.

Fiyatlar fazlaydı güvenlik öküzdü de gelgelelim her yanıyla eğlenceli ve kaliteli bi festivaldi. Hani "eksilere bikaç şey daha katmalıyıms" modunda etrafa sinir yapa yapa gezdiyseniz size yazık olmuş. "sevgili=tokmakçı" "dekolte=fahişe" "metalci=kasıntı" "one-night-stand=ooo blasphemy!!!" diye bakıyosanız olaya başkası ne dese boş.

"tiplere bak uzun saçlı, siyahlı klgdhf" diyenlereyse bizim olayımız bu. bu bir kültür, kabul edin ya da etmeyin. bu müziği dinlemek bunun içinde yer almak değildir. ve sokaktaki emoyla aynı kategoriye sokacaksanız çok yanılırsınız. kimseye de "sen niye bu tişörtü seviyosun?" diye hesap soramazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bence en iyi performans dt'nin idi. kafam koptu.
opeth'in playlistini ben hiç beğenmedim.
2 damnation çok gereksiz olmuş. orchid yok, morningrise zaten olmuyor tamam da orchid neden yok? under the weeping moon neden yok? ya da deliverance'dan neden yok? sinirlendim baya konser sonrası.
opeth festival dahilinde hiç bekledigim gibi olmuyor. yeni meleği arattılar.
orphaned land çok eğlendirdi tabiki.
pentagram'da iyiydi.
testament'i hiç sevemedim o yüzden yarısında çadıra gittik arkadaşla.

MADBOY'u kapıda gördüm "paticik!" diye bağırdım. 3 kişilerdi diğer arkadaşların nickleri yine unuttum :( kusura bakmayın.
paticik çadırı aradım bulamadım. dağın tepesine çıkartıyorlardı bizi yer kalmadığı için. ekşi sözlük'ten arkadaşları aradım sahneye en yakın, en düz zeminli gölge yerdir herhalde :)
sonra paticik'ten kimseyi göremedim. haa bi ara burtonesk'i gördüm gibi oldu lakin emin olamadığım ve pekte muhabbetimiz olmadığı için "PATİ MİSİN?" diye bağıramadım.

eğlenceliydi aslında fakat fiyatlar yüzünden çok sıkıldığımız anlar oldu. bir kız arkadaş organizasyondan birini tavladı 3. gün sabahı beşiktaş'a gidip yemeğimizi yiyip, içkimizi içip geldik dt'ye neyseki :)
fiyatlar yüzünden çok sıkıldık, özellikle ben çünkü para harcayınca sıkıntısı geçen bi insanım sdfsdf.
ama harcayamadık tabiki.
neyse süperdi işte aklıma gelince eklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
ya da deliverance'dan neden yok?

Nasıl olmaz yav, wreath ve master's vardı daha nolsun toplam 4te1i ediyo bütün playlistin =p

Hem playlist önceden apaçık belliydi son bir ayda başka yerlerde ne çaldılarsa aynısını çaldılar. Sadece 1-2 tanesinin sırası değişikti hatta o derece. Grup elemanları neredeyse yeni olduğu için olsa gerek orchid'e kadar gelmemiş olabilirler repertuar açısından :P Öte yandan gayet iyidi bence playlist ama Opeth olunca tatmin olamıyo insan her şarkılarına ayrı şaheser gözüyle bakıldığından.. doğrudur.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
Ferrero said:
ya da deliverance'dan neden yok?

Nasıl olmaz yav, wreath ve master's vardı daha nolsun toplam 4te1i ediyo bütün playlistin =p

Hem playlist önceden apaçık belliydi son bir ayda başka yerlerde ne çaldılarsa aynısını çaldılar. Sadece 1-2 tanesinin sırası değişikti hatta o derece. Grup elemanları neredeyse yeni olduğu için olsa gerek orchid'e kadar gelmemiş olabilirler repertuar açısından :P Öte yandan gayet iyidi bence playlist ama Opeth olunca tatmin olamıyo insan her şarkılarına ayrı şaheser gözüyle bakıldığından.. doğrudur.

doğru var ben orda deliverance neden yok demeye çalışmıştım sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

lan can dışardan iki arkadaşın değil girişte gördük ferreroyu bildiğin ben sen xunn idik. bu arada hacı sakallı öküz bendim nicki söledim HÖNK ifadesiyle baktın ^^
o değilde opeth yenimelekten çok daha iidi playlist acaip iidi bence. Masters Apprentice girince arkadaşla birbirimize sarildik sevinçten zaten hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...