BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 chelsea kendi kalesine atan takımlarla oynuyarak şampiyon olucak dsjkahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Terry-Carvalho gibi hayvanat DC lere sahip bir Chelsea'ye karşı,Torres gibi ayakta zor duran,bir omuz yiyince taklalar atan birini tek forvet olarak bırakmak(bir de kendi evinde),belki karambole bir pozisyon olur da bir gol atarım,sonra 9 kisiyle defans yapar macı 1-0 bitiririm mentalitesinin bir ürünüdür.Bir liverpool fanı olarak su takımı belki de olabilecek en korkak,en aciz şekilde oynatan(bknz sag acık/kuyt)Benitez'i tebrik etmek gerek.Gün gelir o taktik böyle patlar işte..Deplasman performansı da ortalama bi premier lig ekibinden farksız olduğuna göre,bu tur gitti derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Abi Torres baya pozsyon buldu, Gerrard falan da buldu. Cech yine iyi bir performans sergiledi ve kurtardı belki de takımını. Onu geçtim sağ açıkta Babbel'le başlamalı bence Kuyt'tan iki hölek üstün futbolcu. Kuyt'ın da Merseyside bölgesinden içeri alınmaması lazım Liverpoola yakışmayan bi kazma o adam. Ama Benitez iyi bir etknik direktör bence ne olursa olsun bir takıma 3 senede iki final oynatıp birini kazandırmak büyük bir başarıdır CL'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Liverpool bir turnuva takımı.Çift ayaklı maçlarda deplasmanda 9 kişiyle falan düzgün defans yapıp gol yemiyorlar,içerde de taraftar desteğiyle galip geliyorlar.Bu anlayış yüzünden ligde çok sıkıntı çekiliyor,son 4-5 senede ilk 3'e bile giremedi takım.Hadi anladık turnuva takımısın,o zaman ona göre hareket et,daha önce yaptıgın gibi anfieldda atak oyna(cift forvet),kuyt gibi hayatında sadece santrfor oynamıs bi adamı sag acık oynamak zorunda bırakma,hayatında 5 metreden fazla top sürmemiş xabi alonso ve mascheranodan kurulu saf dmc oluşumlu bir ortaha saha yapma,gerrardın sırtına tonla yük bindirme..Bence bu durumun nedeni Torres'tir.Benitez Torres alındıktan sonra yanına kimseyi yakıştıramadı,tüm oyun planını onun üzerine kurdu,koca takımı bir adama endeksli bir hale getirdi.Torres de,premier lige yeni yeni alışmaya başladığından dolayı bu sezon da çöpe gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Revenge said: LTorres de,premier lige yeni yeni alışmaya başladığından dolayı bu sezon da çöpe gitti.. bu cümlene katılmıyorum. bu sene takımın en formda ismi Torres ve ingiltere'ye o kadar çabuk alıştıki bu kadar çok gol attı. benitez'in hatası rotasyonları yanlış yapmasıdır. yanlış zamanlarda torres i dinlendirdi vs. liverpool bu seneki başarısızlığı chelsea'den ders almamalarıdır. aynı şekilde barcelona'dan da. bir sene içinde bu kadar çok oyuncu transfer edersen takım alışana kadar lig biter ve sende avcunu yalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Şimdi Crouch nerdeyse hiç oynamadı,Kuyt bi süre santrfor oynadı sonra sağ açık oldu,Torres de alışamadı lige.Şöyle alışamadı,ispanya ligi gibi teknige dayalı top oynanan bir ligden,fizige dayalı top oynanan bir lige geldi.Afalladı bi süre,sonra bi çıkış yakaladı,sonra bi sakatlandı,sonra uzunca bi sakatlandı,sonra geldi gene gol attı taşıdı takımı,sonra tekrar 2 hafta gitti.Alışmaktan kasıt fiziki ve mental olarak alışamadı.Yoksa yetenekleri bakımından aşmış bir kişilik ve her ligde top oynayabilir rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Torres dediginiz adam C.Ronaldonun ardindan bu ligin en iyi forvet oyuncusu cogu otoriteye gore, biraz arastirin yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Revenge said: Torres de alışamadı lige.Şöyle alışamadı,ispanya ligi gibi teknige dayalı top oynanan bir ligden,fizige dayalı top oynanan bir lige geldi.Afalladı bi süre,sonra bi çıkış yakaladı,sonra bi sakatlandı,sonra uzunca bi sakatlandı,sonra geldi gene gol attı taşıdı takımı,sonra tekrar 2 hafta gitti.Alışmaktan kasıt fiziki ve mental olarak alışamadı.Yoksa yetenekleri bakımından aşmış bir kişilik ve her ligde top oynayabilir rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben ona da katilmiyorum iste, Taraftar hastasi, kendisi seviyor kulubunu, sistemi seviyor, rafayi seviyor... DAHA NE? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ben hala TEK forvet olabilecek fiziğe sahip olduğunu düşünmüyorum :) Yancı lazım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar