Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aferin. Okuma yokmu sizde. Pazartesileri normal versiyonu çıkıyor diyoruz. Uncut versiyonu perşembeleri çıkıyor ve sadece Rumbel sublıyor. İsteyen istediği gruptan indirir. Ben çıktığı günler sadece rumbel 720p release torrent linklerini koyucam. Memnun olmayan istediği gruptan istediği versiyonu indirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zıhzıhzıh asabi çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kaede said: Aferin. Okuma yokmu sizde. Pazartesileri normal versiyonu çıkıyor diyoruz. Uncut versiyonu perşembeleri çıkıyor ve sadece Rumbel sublıyor. İsteyen istediği gruptan indirir. Ben çıktığı günler sadece rumbel 720p release torrent linklerini koyucam. Memnun olmayan istediği gruptan istediği versiyonu indirsin. Asabiyete gerenk yok... Sakin... Sakin... Rumble indirmem lazım baştan ya neyse. 8 subunu biri çıkarsın da rawını izlemek zorunda kalmayayim akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 uzun zamandir izlediklerim arasinda en guzeli, sadece ana karakter kizin voice i beyenmiyorum, geri kalan cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Evet kızın sesini bende beyenmiyorum. Çok yapmacık ve itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Black star adamım ya :) bu kadarmı kendini begenmiş olur bi adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 muhtesem bir karakter :D cok iyi bir seri, hic bitmesin hep seyredelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sadece Blackstar ve Soul kombinasyonu olsa sanki daha güzel olurdu.Makiyi ben pek sevmedim. Ama excaliburlu bi weap.tech hoş olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 OP Single çıkmış buyrun torrenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Onuncu bölüm dehşetti yalnız... Black star ne kadar geyik bir karakter gibi de dursada en ciddi arclar onun herhalde... Şimdi köpek gibi 1 hafta 11. bölümü bekleyeceğiz. edik. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çok güzel bir bölümdü.Soul eater süper gidiyor valla,daha beğenmediğim bölüm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ilk bölümü izledim konu çok ilgi çekici gelmedi yani böle zaman geçsin die izlenecek animeler gibi de tabi ilk bölümden anlaşılmıo çoğu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya ne konusu bekliyorsunuz onu anlamadım. Shounen yahu Bleach neyse Naruto neyse Kenshin neyse Kenichi neyse Flame of Recca neyse o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Güzel bölümdü blackstarın megolomanyaktan daha derin bir karakter olduğunun izlenimleri vardı. Birde kötüler hep kılıç kullanıyor(kötü?) nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @Kaede iyi güzel diyorsunda çizimler güzel müzikler falan hoş karakterler güzelde içerik olarak çok yavan sanki ben 8 e kadar izledim hala diğer bölümleri çeksem mi yoksa bi köşede dursa mı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Çek çek sırf eğlencesine izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Son 10 mesajdır falan içerik beklemeyin diyorum zaten. Shounen işte eğlencesine izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kaede said: Shounen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 5 mesaj yukarıda örnekleri var bak anlarsın nedir shounen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Shounen demek, konunun çok önemli olmaması, eğlendirmesi(komedi olmak zorunda değil), vakit geçirtmesi demek. Yani shounen demek, beklentiye girmemek demek. Bir CSI demek, bir Without a Trace demek. Türk dizisi olarak ta Arka Sokaklar demek. Anlatabilmişimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sagol dev aciklaman icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Anime için shounen demek erkek çocukları için demek. Bu durumda klasik Yaratık döv => xp al => lvl atla => yeni skill gelsin => daha büyük yaratık döv mantığı Shounen kelime anlamını merak ediyorsan "erkek çocuk" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bu arada Soul Eater ın 8. bölümünden sonrasını izleyebilen var mı varsa hangi fansubdan çektiğini iletebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tadashi hd formatında bayağa kaliteli yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tadashi'nin çevirileri biraz zayıf kalıyor ama video kalitesi olarak iyi. Normal versiyonu sublıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar