Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Sorusu

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Yaz başına 60gb lık bir ps3 almayı düşünüyorum yanlız bir şeyi öğrenmem lazım. ps3 LCD monitörüme bağlayıp tam performans alabiliyormuyum ? Yapılabiliyorsa gerekli çevirici nedir ? ps3 çıkışı nedir onu bile bilmediğim için biri aydınlatırsa çok sevinirim.

Aksi takdirde birde hdtv almam lazımki biraz zor olur ikisi beraber =/

Ninja ekleme : ps2 için ne lazım peki ? >:
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi baktım da monitöre tek giriş var (Samsung 226NW) o da eskiden beri olan klasik giriş adı herneyse. Hani 14" CRTler zamanında bile kullanılan :<

Ekran kartına girerken de dönüştürücü ile dvi? olarak giriyor (ekran kartı 7600gt)

Şimdi bu elimdeki konfigürasyon ile kullanamam mı demek oluyor ? HDTV yolları mı gözüküyor bana ? =( Yoksa şu tv kartı üstünden kullanmayı biraz açıklarmısın ? Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Cehennemin dibinden bumplıyım şunu

Ps3 alıcam bir iki haftaya ama yaz sonu tvyi yanımda götüremeyeceğim için tv almaktan vazgeçtim yanında vga box alıcam. Kullandığınız ve/veya tavsiye edebileceğiniz bir vga box varmı ? İçgüdüsel olarak play-asia daki en pahalı vga boxa baktım ondan bile şikayet edenler var.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-86-49-en-15-vga+box-70-2tw6.html

Nedir bu işin usulu ne yapmak gerek neye dikkat etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Neyse hallettim. Yukarda linkini verdiğim alet canavar gibi çalışıyor. 22" samsung monitörde cillop gibi oynanıyor. Sesi bilgisayar üzerinden 5.1 e de bağladım süper oldu o da. Ekstra kabloyla tek tuşa ps3/bilgisayar geçişi yapabiliyorsunuz aynı zamanda bu aletle. Görüntü kaybı falan da yok hiç içiniz rahat olsun. hd tv si olmayıp 22"+ monitörü olanlara ucuz alternatif

edit: beni sadlığımdan baya uğraştırdı tam randımanlı senkronizasyon falan ayarlamak. Eğer alıpta sorun yaşayan veya kuramayan olursa msj atın yardımcı olmaya çalışırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...