Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Yaz başına 60gb lık bir ps3 almayı düşünüyorum yanlız bir şeyi öğrenmem lazım. ps3 LCD monitörüme bağlayıp tam performans alabiliyormuyum ? Yapılabiliyorsa gerekli çevirici nedir ? ps3 çıkışı nedir onu bile bilmediğim için biri aydınlatırsa çok sevinirim. Aksi takdirde birde hdtv almam lazımki biraz zor olur ikisi beraber =/ Ninja ekleme : ps2 için ne lazım peki ? >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ps3 de scart ve hdmi girişi var.Monitöründe av çıkışları varsa bağlayabilirsin ama sanmam.Bende LCD monitörden oynuyorum,ama hd ready bnm monitör ondan hdmi la bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lcd monitorunde eger hdmi girisi warsa dvi girisi warsa av girisi warsa direk baglayabilirsin yoksa tv kartinin av girisine baglar tv karti ustunden kullanirsin bide 60 gb piyasada olmayabilir 80 gb alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Şimdi baktım da monitöre tek giriş var (Samsung 226NW) o da eskiden beri olan klasik giriş adı herneyse. Hani 14" CRTler zamanında bile kullanılan :< Ekran kartına girerken de dönüştürücü ile dvi? olarak giriyor (ekran kartı 7600gt) Şimdi bu elimdeki konfigürasyon ile kullanamam mı demek oluyor ? HDTV yolları mı gözüküyor bana ? =( Yoksa şu tv kartı üstünden kullanmayı biraz açıklarmısın ? Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ya da play asiadan 1080p XCM vga box alabilirsin, ben oyle yaptim guzel ceviriyor, ses falan da sorun olmuyor. Hem de vga girisi de destekliyor... 80-90 liraya net cozum yeni monitor falan almak istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 En azından 1.5 sene daha bu monitörü kullanıcağımı düşünürsek vga box çekici geliyor. Fazla pahalı birşey değilmiş de. Yanlız ses için sadece 2 girişi var bu vga box'ın. 5.1 deki 2 arka hoparlörü kapatıcakmıyım yani ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Cehennemin dibinden bumplıyım şunu Ps3 alıcam bir iki haftaya ama yaz sonu tvyi yanımda götüremeyeceğim için tv almaktan vazgeçtim yanında vga box alıcam. Kullandığınız ve/veya tavsiye edebileceğiniz bir vga box varmı ? İçgüdüsel olarak play-asia daki en pahalı vga boxa baktım ondan bile şikayet edenler var. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-86-49-en-15-vga+box-70-2tw6.html Nedir bu işin usulu ne yapmak gerek neye dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Neyse hallettim. Yukarda linkini verdiğim alet canavar gibi çalışıyor. 22" samsung monitörde cillop gibi oynanıyor. Sesi bilgisayar üzerinden 5.1 e de bağladım süper oldu o da. Ekstra kabloyla tek tuşa ps3/bilgisayar geçişi yapabiliyorsunuz aynı zamanda bu aletle. Görüntü kaybı falan da yok hiç içiniz rahat olsun. hd tv si olmayıp 22"+ monitörü olanlara ucuz alternatif edit: beni sadlığımdan baya uğraştırdı tam randımanlı senkronizasyon falan ayarlamak. Eğer alıpta sorun yaşayan veya kuramayan olursa msj atın yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar