Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mindf*** - Canı sıkılanlara oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok kızarkadaşın/annen/ananen/baban/dayın veye hepsi topluca falan odana girse "6parmağı var. ona bakıyodum da.. ehe" gibi bi açıklama yapmak garip kaçıcak..

neyse.. hatun güzel ama (:P)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
odada monitör karşısında kafa ekrana yakın, dikkatli dikkatli resme bakan bi adam görsem derim "kesin sapık bu!"

ben de aynı sorundan muzdaribim yurt odasının kapısı açılsa o vaziyetteyken deli derler herhalde :)
Mesaj tarihi:
yurtta büyük ihtimalle "olm ne yapacağını bilmiyor bu. yol gösterin bi" derler..

-abii.. sana anlattıkları leylek hikayesi doğru değil.. bak şimdi sana esas olayı anlatacağız. kadınlaaar...
+yok öle değil. ben bu resimde hayalet falan gibi garip şeyler
-garip değil bi tanem. bu hatun! hayalet veya melek de değil.. gerçi melek gibiymiş ama..
+yok yaw. resimdeki farklılıkları bu..
-resimde tabii farklılık olacak! o bir kadın. o farklılıklar da meme, göğüs de denir. büyüğü makbüldür
+onu biliyorum yahu!! ben resimde görülmeyen
-burada gözükmüyor ama onu da açıyorlar. sen dert etme. her bi tarafı gözükecek. gizler açığa çıkacak. karanlıklar aydınlanacak!
Mesaj tarihi:
resimi ekleyememişsin bi fail olmuş orada sanırım.
ben yine de açabildim linkle.

biliodm bunu da ama söylemeyeyim ilk seferde. ioucu vereyim, 4 noel abladan birinin trans olması gibi bi olay yok kızlara bakmayın yani :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...