Pallando Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 roket adam said: said: arkadaşlar sunu anlayın ben zaten kimseyle yarışmaya çalışmıyorum ruby filan isteyen gelir anlatır derdini anlaşırız =) ben merak ettiğim için sordum yanlış anlamazsın umarım. Bu arada Ruby bir programlama dili. Uzun zamandır amatör olarak uğraşıyorum ama Ruby i hiç duymadım nedense. tek değilsin rahat ol ben bile duymamıştım :). Araştırdım burada görünce Japonya'da popüler olan bir dilmiş. Kolay ve Hızlı felan diye yazılar gördüm. Ne kadar iyi orası tartışılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yildo dersen ki benim boyle bi hostingim var sevabina veriyorum kimse bisiy demez, ama tutup aylik ucret istersen o zaman guvenilirlik de dahil hersey sorulur, elestirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Abi neyse napıyorsanız yapın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yıldo baggins said: Abi neyse napıyorsanız yapın ya. lol cici host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 editten önce yazdıkları kalsaymış başlıbaşına cici zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar