Pallando Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 roket adam said: said: arkadaşlar sunu anlayın ben zaten kimseyle yarışmaya çalışmıyorum ruby filan isteyen gelir anlatır derdini anlaşırız =) ben merak ettiğim için sordum yanlış anlamazsın umarım. Bu arada Ruby bir programlama dili. Uzun zamandır amatör olarak uğraşıyorum ama Ruby i hiç duymadım nedense. tek değilsin rahat ol ben bile duymamıştım :). Araştırdım burada görünce Japonya'da popüler olan bir dilmiş. Kolay ve Hızlı felan diye yazılar gördüm. Ne kadar iyi orası tartışılır gibi.
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yildo dersen ki benim boyle bi hostingim var sevabina veriyorum kimse bisiy demez, ama tutup aylik ucret istersen o zaman guvenilirlik de dahil hersey sorulur, elestirilir.
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Abi neyse napıyorsanız yapın ya.
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yıldo baggins said: Abi neyse napıyorsanız yapın ya. lol cici host
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 editten önce yazdıkları kalsaymış başlıbaşına cici zaten.
Öne çıkan mesajlar