Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 moonchild ve ben ring i 24.00 matinesinde izlemiştik eve dönerken utanmasak sarıla sarıla yürüyecektik ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ana candyman süperdir harbi şekerdir gerçi ben robert endlung u da şeker buluyorum ama ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 candyman candyman candyman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya aslında kendimi savunamıycak durumda deilim...sadece birazda üşengeçlikten yoksa peyyy...mesela okuldayken bi oğlan eteğimi kaldırmıştı bende onun kolunu 2 yerinden kırmıştım...sonra bi çocuk bana laf atmıştı onunda burnuna su altında kullanılan fenerler varya onlar çok ağır olur onunla burnunu kırmıştım...ama bunlarla uğraşmak sıkıcı..bööle bi sürü olay var...çok pish döverim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Ya aslında kendimi savunamıycak durumda deilim...sadece birazda üşengeçlikten yoksa peyyy...mesela okuldayken bi oğlan eteğimi kaldırmıştı bende onun kolunu 2 yerinden kırmıştım...sonra bi çocuk bana laf atmıştı onunda burnuna su altında kullanılan fenerler varya onlar çok ağır olur onunla burnunu kırmıştım...ama bunlarla uğraşmak sıkıcı..bööle bi sürü olay var...çok pish döverim:D röeerh be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elcia sen neymişsin kardeş.. ben direk bıçakla saldırıom valla hapse girersem girim namus elden gitmesin de:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Öeh Elcia[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 En sonunda hatırlıyabilicek birilerini buldum...eskiden perşembe günleri önce Walt Disney çizgi filmi olur ardındanda bi dizi yayınlanırdı adam uzaydan gelmiş elinde bi golf topu büyüklüünde ışık saçan top olurdu kızı vardı...flm..noolur biri hatırlasın adını.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:25 tarihinde demiş ki: mesela okuldayken bi oğlan eteğimi kaldırmıştı bende onun kolunu 2 yerinden kırmıştım...sonra bi çocuk bana laf atmıştı onunda burnuna su altında kullanılan fenerler varya onlar çok ağır olur onunla burnunu kırmıştım...çok pish döverim:D *!tırsar*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ulan noluyoz biri kafagöz kırar:elcia, biri tam psyhco bıçakla direk:elle_iphe, biride deli gibi küfür:pink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: fizban, 04 February 2004 15:24 tarihinde demiş ki: ben de dün pulp fiction ı izledim 4242. kez mesela ama ezekiel 25:17 i ezberledim mi ? yoo. ezekiel 25:17 i iyi tutmussun ama aklında ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yok bea aberttınıs sizede ööle şeyler yapsalar sizde yapardınız hiçmi yapmadınıs yane?nefsi mdafa arkadaşhlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Acaba fedaykine bi kız bıçakla dalmaya kalksa ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bnce kıza da el kalkar yani.. vur patlat iki tane bak bakalım bi daa konuşuo mu.. yani konuyla pek alakalı diil ama hani erkek düşmanı gibi görünmiyim die:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Kız olsaydımda piri eteğimi açsaydı adamı öldürmezdim herhalde ;)[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla eteğimiz pileli diil dar olduu için açmak zor olur biraz:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şahsen ben de evde yanlızken ne kapı açarım ne telefon ama tamamen üşengeçlikten =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bende öldürmedim zaten kolunu kırdım...naapsaydım afferim devam etmi deseydim...Ayrıca erkek düşmanlığıyla alakası yok bunun hak edene her şey müstahhaktır...Bana bi erkein vurmasıda zor çünkü 6.derece Wing-thsung yapıom..heyttttt...:) AMA tERÖRİSTLER TABANCALILAR ve dierleri zın zın zın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 gelen msj ları okumadan atıyorum... ben olsam ben camı falan kapamaya çalışırdım...[/i][/b] :-D[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 February 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 wallaa bunlar kız değil ninca törtılz mübarek[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Cthulhu_, 04 February 2004 15:39 tarihinde demiş ki: bende öldürmezdim..hatta ben kendim açaradım... *hadi gaza gelin fiye bekler.... :-D çok güldüm puma;)[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ah be abi...:D aç da gör ne oluo!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şimdi kapının yanından bana silah dayıyacak adam mantık olarak biraz salaktır çünkü kapıya yeteri kadar yakın iste benim tarafımdan bir steven segal(yanlı$ yazdık kesin :-p) klasiği olan kapıyı aniden açarak adamı etkisiz hale getirme hareketini yapacağımı bilir :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 February 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: voic3, 04 February 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Biri oyle bir şey yapsa. Yavaşca kapıdan çıkarım adam tam arabaya binerken ayak topuk'um ile kafasına vurur cama çarptırtırım sonra silah olan elinin bileğine yumruk atıp silahı düşürtürüm ve karnına dizimle bastırıp yumruklamaya başlarım. Yere düşen silahıda elime alıp ayağına ateş ederim. Sonra polis çağırır ateş etmemide kendimi koruma amaçlı yağtığımı anlatırım ve biter olay. oke tamam[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 voice cok film izlion be yaw[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar